Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zla kobieta jestem

wlasciciel sklpeu spozywczego - dobry kandydat?

Polecane posty

spodobał mi się wlasciciel osiedlowego sklepu spozywczego tylko zastanawiam sie czy taka osoba duze ma dochody z tego? i oznacza to ze nie skonczyla zadnej szkoly wyzszej? czeto ten facet tam jest, uklada cos, gada z pracownikami nie wiem czy warto zawracac sobie nim glowe

Gość kochajmy sie jak bracia
tacy goscie sa czesto kobieciarzami

Gość Eleeene
nie tylko zla ale zupelnie pusto masz w glowie.

jak sadzicie? pytam powaznie bo nie oszukujmy sie status spoleczny ma znaczenie

Gość jest jeden taki wolny
wyjdź za kartofla

prosze o powazne opinie jak myslicie skonczyl taki gosc porzadna szkole?

Gość hhhhhhh
a duży ten sklep? bo jak mały to pewnie nie zarabia wiele

nie za wielki sredni sa tam warzywa owoce napoje dzial miesny mrozonki i slodycze taki misz masz osiedlowy a zatrudnia 3 panie

i inne duperele jak to w sklepie spozywczym

Gość pani inżynier 23
a Ty co masz do zaoferowania? Jaki biznes prowadzisz? Pewnie kolejna studentka pedagogiki na wyższej szkole gotowania na gazie i traktuje wszystkich z góry

jestem studentka ale na dobrej uczelni i nie jest to pedagogika dlatego zalezy mi aby facet tez byl rozgarniety mial skonczone studia a taki gosc prowadzacy sklep nie wiem czy w ogole mozliwe ze sie doksztalca i o to pytam

Gość Eleeene
to idz i zapytaj go wprost -jakie ma walory : wyksztalcenie, kursy specjalizacyjne, czy wynajmuje lokal, czy ma kredyty, czy poplacone faktury .Powiedz, ze szukasz dobrego utrzymanka dla siebie i warunek musi byc wyksztalcony , bo fizoli nie lubisz i brzydzisz sie nimi. Recze , ze wskaze Ci drzwi swego warzywniaka. Az mnie swierzbi reka, by Ci przygrzmocic w tylek .

myslicie ze taki gosc sie dokształca? pytam o to czy jesli ktos zaklada sklep spozywczy to znaczy ze nie jest zbyt inteligentny

Gość pani inżynier 23
czyli nic nie osiągnęłaś w swoim życiu jeszcze a od innych wymagasz :D i najważniejszy jest papierek a nie to, co w głowie. współczuję Ci, musisz mieć bardzo smutne i samotne życie 🌼

to nie jest tak ze sie brzydze ludzmi pracujacymi fizycznie ja po prostu nie chce takiego na meza a juz jestem w takim wieku ze musze go szukac

Gość pani inżynier 23
Ty nie chcesz takiego na męża.. a inni to lecą na Ciebie, że hej! kolejki się ustawiają za taką dobrą partią jak Ty :classic_cool:

pani inżynier skad takie wnioski ze nikt na mnie nie ''leci'' i ze jestem smutna i samotna? leca ale wlasnie takie partie bez ambicji a wpadl mi w oko wlasciciel sklepu i tez zastanawiam sie czy przypadkiem on nie jest taki jak ci ktorzy na mnie leca czyli bez kasy bez perspektyw ledwo wiazacy koniec z koncem....

i czepiasz sie braku moich osiagniec zawodowych a jeszcze nie mialam szansy sie wykazac bo studiuje, ale jestem ambitna na wakacjach pracuje itp. dlatego zalezy mi aby druga osoba tez byla na poziomie

Gość pani inżynier 23
a powiedz mi, co Ty masz do zaoferowania drugiej osobie? bo póki co to TYLKO studiujesz więc żaden wyczyn

Gość tja jasne
Sama jestes zerem bez ambicji skoro robisz zakupy w wieśniackim sklepie osiedlowym. Ja kupuję tylko w najlepszych delikatesach w centrach handlowych albo w zagranicznych marketach internetowych. Weź się ogarnij, na osiedlu nigdy nie spotkasz nikogo sensownego.

siebie :) umiem i bardzo lubie gotowac, potrafie zajac sie domem, kocham dzieci i zwierzeta nie jestem leniwa

tja jasne chodze tam jak czegos zapomne kupic w almie :P ha! wrocmy do tematu

Gość wycena
właściciel sklepu spożywczego może mieć nawet wykształcenie wyższe, a skoro podjął się prowadzenia dział. gosp. znaczy, że facet jest zaradny. Kokosów z tego nie ma,a le biedy też nie klepie - inaczej opłacałoby mu się pójść do pracy. Myślę, że ok. 4000 wyciągnie na rękę.

Gość wycena
4000 a może i więcej...

Gość Xixileen
a rozmawiałaś z nim? był jakiś kontakt? a co takiego zrobił, że zwrócił Twoją uwagę?

Gość strona 703
matko boska, chroń tego faceta przed takim pustakiem!!!

Gość pani inżynier 23
bo mnie wkurzają tacy ludzie jak Ty. nic nie osiągnęłaś w życiu a na innych patrzysz z góry. lepiej poszukaj wśród studenciaków będących na utrzymaniu rodziców swojego księcia z bajki 'na poziomie' :D zakładając tak durne tematy na Kafe sama pokazujesz, jak niski poziom reprezentujesz

pierwszy raz jak mnie zobaczyl to usmiechal sie do mnie byl wtedy w magazynku :P pozniej przychodzlam tam po drobne rzeczy mieszkam tu od niedawna a on nie zawsze jest w sklepie raz mnie obslugiwal i tez sie usmiechal tak inaczej niz jak do klientki :P ale co najlepsze nie znal cen towarow i pytal jakiejs tam babki pozniej znowu tam poszlam i pomagal mi wybrac warzywa byl troche speszony

pani inzynier nie bulwersuj sie jestem skromna i ulozona dziewczyna bez obaw nie chce aby kupowal mi ciuszki itp. chodzi o to ze szukam meza i zalezy mi aby ta osoba byla w stanie utrzymac dom :)

Gość zuzizak
głupia jesteś jak but. wszyscy, ktorzy prowadzą swoją firmę, nawet sklepik spożywczy, mają z ciebie polewkę! Dużo takich ludzi jest po studiach i z magisterką nie zwykłym licencjatem, lepiej pracować na siebie nawet fizycznie jak to określiłaś debilnie, bo machanie łopatą można do tego zaliczyć niż być u kogoś niewolnikiem za mniejszą w dodatku kasę, żal mi cię.