Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Święta święta jupi:)

Euforia - Prezenty świąteczne

Polecane posty

Gość Święta święta jupi:)

Czy myślicie już o świętach i o prezentach??? ile wydajecie na prezenty i co kupujecie mężowi/ dziecku?? Czy dla chrześniaków też robicie prezenty?

ja teraz poluje na Mikołaja, a na święta to robię jedynie liste prezentów i z roku na rok stwierdzam że ceny zabawek szaleją :(

Gość choinka !!!!
Ja uwielbiam święta!! :) Chłopakowi oczywiście kupię jakiś ciuszek, mamie pewnie perfumy, nad prezentami dla siostry i taty jeszcze pomyślę :)

Na razie mikolajki. Mam juz dla wszystkich prócz męża i tu pojawia się problem bo kasa i pomysly nie wspolgrają z sobą ;) Musze coś wykombinować ciekawego co by nie bylo dezodorantem ;) Mam jeszcze 3 tygodnie. A co do świąt to dla dzieci na gwiazdkę tez już mam :D:D Nie moge się doczekać bo strasznie mi się te prezenty podobają :D Dla reszty będą slodycze, a dla męza jak zwykle niewiadomo co... Ja bym chciala dostać kitchenAid i piekarnik konwekcyjny, ale mikołaj powiedział ze mogę zapomnieć. Dostalam auto i teraz co najwyzej to mi zapach moze przyniesć albo płyn do spryskiwacza... :D:D:D Wredny mikolaj wrrr

Gość Swięta święta jupi
A co masz dla dzieci wiosenna mamo na gwiazdkę i na mikołaja?

na mikołaja mam klocki- takie zestawy podróbek duplo. Uwielbiają się duplo bawić wiec sie z tego ucieszą bardzo. a na gwiazdkę mam czad :D Dla Mani taką mate z alfabetem, kolorami i cyferkami. Jak się nacisnie palcem na literkę to kobiecy glos mówi jak się nazywa literka i co sie na nią zaczyna. Jest tez funkcja quizu ze kobietka mówi żeby wybrać literkę np A i jak dziecko dobrze wybierze to jest pochwala a jak źle to buczenie :) A dla Kornisia bajkę którą się czyta dlugopisem :D Ksiazeczka z bajkami (chyba 4 są) i zaczarowany dlugopis, ktory się przyklada do ksiązeczki i on wtedy czyta bajkę (fajne glosiki dzieci, z podziałem na role- super) Nie chcialam kolejnego autka czy lalki, szukalam czegoś oryginalnego.

Gość Święta święta jupi
fajne prezenty :) a dla trzeciego szkrabka?

na prezenty wydam jak zwykle za dużo :P dla męza może dysk zewnętrzny bo strasznie się napalał. Myslałam jeszcze nad lapkiem nowym ale ceny jego wymarzonych powalają więc chyba będzie musiał zadowolić się dyskiem :P dla młodego nie wiem, mam pare pomysłów ale większość pewnie dostanie na mikołaja. chrześnicy obowiązkowo coś, zwłaszcza że razme spędzamy święta. Ale tak samo jak dziewczyny na razie skupiam się na mikołaju :)

na mikolaja dla Lolki i Nikolki kupilam takie same funkcyjne zabawki- telefony. A na gwiazdkę jeszcze im nic nie kupiłam. Nikola ma wszystkie zabawki świata, a Lola się wcale zabawkami nie bawi. Moze im jakieś ubranka kupię... no chyba ze po starym pilocie na allegro wylicytuje bo dziewczyny to najbardziej lubią :D

Gość wiosenna mama-słodkie masz
dzieciaki:) zdradź, gdzie kupiłaś ta mate i książeczkę

na mikołaja prezent dostanie tylko kacper, u nas w rodzinie jest taka tradycja że ktoś przebiera się za mikołaja zbieramy się w jednym domu u kogoś i dzieci dostają prezenty prosto od mikołaja:D my jakoś nie obchodzimy mikołajek. za to obowiązkowo na gwiazdkę każdy dostaje prezent.

Gość klara 1986
masz może link do tej maty bo zainteresował mnie

swieta spedzamy we dwoje :) kupilam 2 gry-xbox i ps3. do tego perfumy. wydalam ok. 1500 kr. mam jeszcze kilka pomyslow-jak bedzie grzeczny to je zrealizuje :P chrześnicom nie robię prezentów.

Pewnie że myślę o świętach:)U mnie to spory wydatek bo kupujemy prezenty dla: moich rodziców, rodziców męża, 2 babć, brata i synka - to jego pierwsze święta Sobie nawzajem tez kupowalismy ale w tym roku ja nie mam własnych pieniędzy więc nie wiem jak to będzie Udało mi się odłożyć na prezent dla synka 300zł A co z mężem to nie wiem jeszcze

Gość boooooooosko
Ja synkowi chyba też tą mate sprezentuję...:) super jest i prezent dla trzy latka jak znalazł:)