Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampire Bloood

żona, adalis DZIEŃ DOBEREK!!!! :D

Polecane posty

Gość lamas and papas
cipo ty

Gość lamas and papas
vb wypnij tylek ok? a ja cie zapne

Syn śpi ale zaraz wstanie więc będziemy się bawić Doszłam dziś do wniosku że ma skok rozwojowy i temu tak marudzi i nie śpi po nocach Dobrze ze to wiem bo już się martwiłam Dziś na kafe jakieś nudy Nikt mi ciśnienia nie podniósł jeszcze:D

żona zakupy?:PJa reaguje entuzjazmem na to słowo ale niestety nie mam jak się wybrać A pamiętam te czasy jak się po sklepach buszowało i ile radości było:D

Vampire Bloood No to fajnie Ci:)Południe a ty zaspana:D Ja dziś pobudka 5.15 A w nocy tylko co godzinkę wstawałam więć git:P

adalis86 -> ja chyba jestem jedną z tych niewielu kobiet (wyjatek potwierdza regule...:) ) ktora nie lubi zakupow ... a musze kupic kurtke i butki na zime ... jakas torebke ... i ogolem cos cieplego by sie przydalo kupic

Gość lamas and papas
Wypnij dupsko a wsadze ci spodoba ci sie jak bede trzaskal twoj zad i ciagnal za wlosy, bedziesz kwiczec jak swinia z rozkoszy

Vampire Bloood -> no nie wiem jak ty... ale ja z moim stylem ubierania sie - zauwazam ze serio coraz ciezej kupic jakies fajne buty - wiekszosc no sorka ale nie w moim guscie ...

Gość lamas and papas
A obrobisz mi galke przynajmniej?

Ja uwielbiam zakupy co doprowadza do szału mojego małżonka:D No ja juz mam kurtkę i buty Ale było ciężko znaleźc coś fajnego Wszystko na jeden kopyt jak to mówią:P No i ten sezon to styl skandynawski A mi on tak średnio leży

jak juz ci kiedys pisalam - dzis juz niestety zadko na codzien chodze w tym co kocham... no coz praca itd wiadomo :) ale zdarza sie ze sa okazje ... a ciuchy kupuje przez neta - i moja kolezanka mi szyje i projektuje :)

wow, ale ci dobrze, też chciałabym tak żona :) adalis, zakupoholiczka? :) w dobrym tego słowa znaczeniu :) ostatnio polubiłam sklep cropp town i house ale tylko niektóre rzeczy

tak jestem uzależniona od zakupów:PTeraz jak nie śmigam po sklepach to na necie siedzę:PI kupuję:P No skandynawski to futerka, kożuchy, kolory szary, niebieski głónie Takie czapy na wielkie śniegi:P Jeszcze jedna rzecz w tym stylu jest ok np. buty Ale jak nałożysz i buty i czapkę i kurtkę i sweter to wygląda się smiesznie:D

U mnie buty zimowe są zawsze na jeden sezon A i to nie zawsze:D I zgadzam się z mężem ze skoro tylko parę tygodni śmigam w jednych butach to mam nie kupować drogich

oj tak Martens sie niestety ceni... ale powiem wam ze mam 2 pary Martensów i pierwsza z nich kupialam jak mialam 19lat ... wiec troche czasuuuu temuuuu.... i nadal sa w idealnym stanie ja raczej jestem z tych praktycznych babek - i wole kupic cos na lata... szczegolnie jesli chodzi o buty na zime - bo z roku na rok coraz ciezej kupic jakies fajnie... :/ a co do stylu - wolalbym inne - ale musze kupic jakies "uniwersalne"

żona no te butki są praktyczne:)Skoro masz zamiar nosic je dłużej to są idealne:)