Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce juz tak

chce to juz skonczyc.

Polecane posty

Gość nie chce juz tak

hej.pisze tu by wylac troche swego bolu jaki jest w mej duszy..jestem bardzo brzydkim chlopakiem po dwudziestce..przez cale zycie dostawalem tylko lzy i pogarde..bo mam taka twarz..od podstawowki bylem tym brzydkim..tym gorszym..jestem szalenie uczuciowym i wrazliwym i bardzo chcialem byc kochanym..milosc ukochanej osoby wszystko by zmienila..marzylem o nieatrakcyjnej dla innych ale pieknej dla mnie.wrazliwej dziewczynie ktora pokocha me wnetrze..dzis juz wiem ze taka dziewczyna nie istnieje.chce to skonczyc.nie mam juz sil tak zyc..dlaczego zycie jest tak niesprawiedliwe.chcialem tylko kochac i dawac usmiech innym..pomagac innych zagubionym nierozumianym..zostalem sam niepotrzebny..sam..jak przez cale zycie..niemoge juz pisac zza lez przepraszam

Gość jdnotylko
a ile masz dokladnie lat? i jak masz na imie:P

Gość oj_oj_oj
Bo nic błędniejszego żeby sensu życia w innych szukać... Jak ma cię ktokolwiek pokochać skoro sam siebie nie kochasz. Weź się człowieku ogarnij to zobaczysz ze pewnie dla niejednej jesteś atrakcyjny tylko patrzeć nieumiesz

pieprzenie weź się w garść nic nie da:( , trza pogodzić się z losem:( i poszukać hobby , które da namiaskę szczęścia.

uroda to pojecie wzgledne,niemozliwe zebys byl az tak brzydki.Zaloze sie ze siedzisz w domu wiec wyjdź i poszukaj jest mnosteo dziewczyn wartościowych pelnych kompleksów.Znam małżeństwo po prostu brzydkich ludzi.On 164 cm brzydki,zezowaty ona gruba i brzydka z wielkim nosem.Jednak sa takim malzenstwem że az pozazdrościć obydwoje madrzy,mili i pomocni.Sa osoby ktore sie z nich smieja ale to sa sporadyczne przypadki.Drzwi sie u nich w domu nie zamykaja,sama uwielbiam tam przychodzic bo sa normalni i ciepli.Ja znam od dziecinstwa a jego juz jak bylysmy dorosle.Smieja sie ze takie dwa brzydale sie odnalazly.Ty tez znajdziesz napewno :)

Gość malagenia
masz naiwne pojęcie o życiu i miłości życie ma wiele innych celów niż spotkanie tej jedynej smutne, że ktoś ci takich banialuków do głowy nawciskał

Gość nie chce juz tak
21 kacper..ktos kto nigdy nie byl kochany nawet nie dostal uczucia od rodzicow nie zrozumie tego.mozna byc chamem pustakiem niewierna swinia czy glabem ale majac atrakcyjny wyglad zawsze jest sie kochanym..kolesie tylko zaliczaja dziewczyny mowiac im ze je kochaja.a pozniej zostawiaja..te same dziewczyny oddajace sie tym pieknym do tych wartosciowych ale brzydkich czuja wstret i pogarde choc ich wcale nie znaja..a ta pogarde powinny czuc do tych ktorzy je w taki sposob wykorzystuja!

Gość krakuseczkananana
skąd jesteś? pogadamy? D.

Gość nie chce juz tak
przemysl.to moj mail sebkas@onet.eu..juz kiedys ktos pisal ze to niemozliwe bym byl az taki straszny,ze nie patrzy na wyglad,a gdy otrzymala me zdjecie nawet nie napisala spadaj..wiec jesli ktos chce mnie tylko pocieszac to to nie ma sensu..

Gość Jordan Chase
Zakładam gang gwałcicielów, przyłącz się ;]

Gość oj_oj_oj
mówcie co chcecie... sama wiem że cieżko z własnymi kompleksami walczyć wiec wiem co mówię, trzeba nauczyc sie najpierw życ dla siebie. Atrakcyjność zazwyczaj nie wynika z fizycznej urody a właśnie radosci życia i pewnosci siebie, co jest do wypracowania nawet u zakompleksionych i nieśmiałych. A uroda fizyczna - cóż to rzecz wzgledna,mam koleżankę, śliczna, drobna dziewczyna, faceci na ulicy się za nia zawsze ogladają a najbardziej pociągają ją faceci z wielkimi bliznami (dziobami) po tradziku

Gość oj_oj_oj
Nie dziw się ze nie napisała i nie o zdjecie chodziło jak każdą jedna zarzucisz stwierdzeniami o boze boże jakiz to ja jestem brzydki i beznadziejny to nawet jak sie tej brzydoty niedopatrzy to i tak zrezygnuje ze spotkania, a o zdjęcie poprosi wczesniej z czystej ciekawości

Gość jdnotylko
aautorze OJ OJ OJ MA W 100% RACJE!!!! ZADNA CIE NIE ZECHCE JAK BEDZIESZ SIE NAD SOBA UZALAL!!!

Gość gjdfpgodfjgopdfjgp
Z brzydkim ryjem, to nawet nie ma co podchodzić do laski, bo wstyd. Sam jestem paskudem i wiem co pisze, hehe.

Gość jdnotylko
JA MAM KOLEGE - BRZYDKI JAK CHOLERA ALE JEST PEWNY SIEBIE NIGDY NIE MOWI ZE WIE, ZE JESTM BRZYDKI A DZIEWCZYNY ZA NIM BIEGAJA MI SAMEJ NAWET SIE PODOBA ALE GDYBY MOWIL JAKI JEST BRZYDKI TO BYM GO KOPNELA W 4 LITERY

Gość jdnotylko
ACETA NIE ZNIECHECI DZIEWCZYNA KTORA MOWI ZE JEST POTWOREM BO BABY TO BABY NORMALNE ZE CZUJA SIE BRZYDKIE FACETOW TO NIE ODPYCHA ALE KOBIETY TAK! FACET KTORY UZALA SIE NAD SOBA TO TAKA CIAPA A ZADNA CIAPY NIE CHCE TYLKO PEWNEGO SIEBIE MEZCZYZNE - NAWET JESLI JEST BRZYDKI

Gość jdnotylko
WIWC SAM SOBIE SZANSE ODBIERASZ JAK JUZ NA WSTEPIE ZAZNACZASZ ZE OJ JAKI JESTEM STRASZNY TO MASZ STO PROCENT GWARANCJI ZE CIE NIE ZECHCE............ ZADNA

Gość nie chce juz tak
staram sie byc pewny siebie,jestem wygadany..kryje przed innymi moj bol..i zostaja lzy w zaciszu wlasnego pokoju..czasem pomagala zyletka..kaleczac nadgarstek bol fizyczny zastepowal ten w duszy..ja nienawidze siebie nie dlatego ze lubie narzekac..tylko przez te opinie..spojrzenia..komentarze..nigdy nikogo nie oceniam po tym jak wyglada..co do propozycji..wlasnle ofiarnm gwaltow i molestowania..najpierw jako wolontariusz..potem jako psycholog..kazda z takich osob musi byc otoczona miloscia..mie wolno ich zostawiac samym sobie..bo najgorzej pozostac samemu gdy placzemy..z bolem w duszy..ktos kto tego mie przezyl nie zrozumie

Gość jdnotylko
MAM PROPOZYCJE WYSLIJ FOTKE CHCE ZOBACZYC CZY FAKTYCZNIE JESTES TAKI STRASZNY CZY TO TYLKO TWOJE WLASNE UROJENIA

Gość mogłabys pójsc
autorze napisałam do Ciebie maila :)