Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takaCZARNA

kurde no o co chodzi z tym

Polecane posty

dostałam takiego maila wie ktoś moze o co tu chodzi?? albo dostał ktoś taki sam email ? dziękuje za odpowiedź Jestem pani Heien Benjamin z Kuwejtu. Jestem żonaty i mam do pana Patric Benjamin, którzy pracowali z Kuwejt ambasady w Wybrzeże Kości Słoniowej na dziewięć lat przed śmiercią w 2002.We lat byli małżeństwem od dziewiętnastu lat bez dziecka. Zmarł po krótkiej chorobie, że trwał tylko cztery dni. Po jego śmierci postanowiłem nie ożenić lub dostać dziecko przed moim małżeńskich domu. Kiedy mój mąż żyje on złożony suma USD 3.5million dolarów w banku tutaj w Abidżanie na Wybrzeżu Kości Słoniowej. Obecnie to pieniądze są w banku. Ostatnio, mój lekarz powiedział mi, że nie przetrwa do następnego Osiem miesięcy z powodu problemu raka. Ten, który mnie niepokoi najbardziej, to mój skok choroby. Znając mój stan postanowiłem oddanie tego funduszu na osobę lub organsation które będą korzystać z tych pieniędzy sposób będę polecić tutaj. Chcę tego funduszu do wykorzystania dla sierot, wdów, szkół i propagowanie przesłanie miłości do całej ludzkości. Wziąłem tę decyzję, ponieważ nie mam dziecka, że będzie dziedziczyć te pieniądze, żeby Bóg był łaskawy dla mnie i przyjąć moje soul.My krewnych męża są samolubne, nie chcą dystrybuować do organizacji charytatywnych pewną ilość pieniędzy, które my mąż dał im na cele charytatywne na drugi dzień jego choroby. Nie chcę sytuacji, gdy te pieniądze zostaną wykorzystane w sposób bezbożny. Dlatego jestem podjęcia takiej decyzji. Nie boję się śmierci, więc wiem, gdzie jestem going.i wiemy, że Bóg będzie walczył moim przypadku i trzymam mój pokój. I nie potrzeba żadnego telefonu w tej kwestii z powodu mojego zdrowia ze względu na obecność mojego męża krewnych wokół mnie zawsze. Nie chcę, żeby wiedzieli o tym development.With Boga wszystko jest możliwe. Jak tylko otrzymamy odpowiedź dam ci kontakt Banku tutaj w Abidżanie na Wybrzeżu Kości Słoniowej. Będę również wystawić list organ, który będzie udowodnić, że obecny beneficjentem tego funduszu. Chcę, żebyś zawsze modlić się za mnie. Moje szczęście jest to, że żyli w sposób godny naśladowania. Proszę zawsze modlitwą przez całe swoje life.Please zapewniają mnie, że będzie działać odpowiednio jak zawarte w niniejszym dokumencie. Mając nadzieję, że otrzymamy odpowiedź. Niech cię Bóg błogosławi Pani Heien Benjamin

Gość oj_oj_oj
Dostałam podobny pare lat temu, i nie ja jedna. Potem w TV mówili ze to były wyłudzenia, lub też szukanie naiwnego na tzw słup

Gość Lord Wiadro
gdyby rzeczywiście mieli tyle kasy na koncie to by nie leżeli i umierali w jakimś zapomnianym murzyńskim szpitalu, ale leczyli się w luksusowych klinikach przyszlości w chinach cuchnie to jakimś szachrajstwem

Gość escapella
Heh, ja też dostałam parę dni temu:) Prawie uwierzyłam:) Nazwisko inne ale treść ta sama. Coś im pieniędzy zbrakło, bo oferują tylko 2,5 mln dolarów:) Nawet mi przysłali zdjęcie pani Marria Hugo i jej mąż Dominik Hugo:) hehehe I też ta pani z Kuwejtu a mieszka w Abidżanie:) hehehe