Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Medeahhh

seksowna mama?

Polecane posty

Gość Medeahhh

Czy majac dziecko badz dzieci, po tych wszystkich porodach,nieprzespanych nocach,w natloku obowiazkow czujecie sie nadal kobieco?czy sa tu jakies panie,ktore nie utracily seksapilu i potrafia choc odrobike pomyslec jeszcze o sobie?

Szczerze, to teraz czuję się jak słonica i wieloryb, ale myślę że jak urodzę to nie będzie źle;)

Gość zxa
Urodziłam dwojkę dzieci w przeciągu trzech lat. Sądzę ze jestem szczuplą zgrabną kobietą (180cm wzrostu i 64kg). Ale to zapewne wynik tego, że zawodowo uprawiałam sport przed pierwsza ciążą. Niestety skóra nie jest taka jak dawniej - ale pracuję nad tym :) ogolnie czuję się bardziej kobieco niz przed urodzeniem dziecka - moze to zasługa męża który na kazdym kroku daje mi odczuc ze jestem kochana?

Gość gdyby kobiety matki były seksy
to nikt nie wymyślałby programów typu Seksy Mama matka jest aseksuana, każdy facet to wie i każdy facet tak traktuje swoją żonę gdy urodzi dziecko każda kobeita po ciąży się czuje rozlazła i zaniedbana a niby te tematy o spadku libido po ciąży to niby skąd się biorą ? jak słyszę tekst seksy mama to mnei pusty śmiech ogarnia to mneij wiecej takie określenie jak zgrabna otyła

Gość zgłaszam się !!!!!!!
Ja sie czuje mega sexy poł roku po porodzie, 51 kg, (do porodu 63) wzrost 165 3 miesiące po ciązy waga wyjsciowa Po tych namiotach które nosiłam w ciązy zapragnełam nosić seksowne kobiece stroje, sukienki, spódniczki, szpilki, płaszcze (wczesniej dzinsy i połbuty lub adidasy) Mąz wniebowzięty!!!!!! Minusy: 6 rozstępów na pośladakach no i jędność brzucha jeszcze nie ta...ale pracuję nad tym :)

Gość wrrramp
wcale po ciąży nie trzeba być otyłym niektórzy szybko wracają do formy i więcej facetów ogląda się za nimi po porodzie bo są bardziej kobiece a kobiecość i seksapil nie zależy od kg tylko

Gość yyyhmyyya
gdyby kobiety matki były seksy - ale się uśmiałam, pewnie jeszcze nie rodziłaś "kobieto".Hahahha

Gość yyyhmyyya
Ja zero rozstępów, ale pracuję nad brzuszkiem, konkretnie jego jędrnością.

Gość gtseres
fizycznie nie jest najgorzej, ważę mniej niz przed porodem i moja waga leci w dół ciagle co juz mnei trochę niepokoi; problem jest raczej ze zmęczeniem i skorą - zwiotczała isflaczałą

no ja w sumie też wróciłam do wagi i starych ciuchów moze jestem bardziej niewyspana niz kiedyś i przez to czuję się ciut mniej atrakcyjna

Kolejna bzdura: kobieta po porodzie jest aseksualna A wiele by z was się zdiwiło Chociażby zawodowe modelki wracające do pracy 2-3 miesiące po porodzie Ja 8 miesięcy po wyglądam idealnie Zero brzucha zbednych kg tyle ze biust większy I chociaż mam kilka rozstępów na tyłku to nikt ich nie widzi oprocz męza któremu to nie przeszkadza Faceci oglądają się za mną na ulicy częściej niż przed porodem Zadbana,schludnie ubrana mama to sexy mama A kto uważa inaczej to albo zazdrości niektórym kobietom po ciąży wyglądu albo o temacie pojęcia nie ma

ja tez sie zglaszam, absolutnie chcialam wrocic do seksownych rzeczy bo w ciazy musialam sobie darować ulubione wąskie koszule i spódniczki. Uwielbiam szpileczki, eleganckie plaszczyki i codziennie obowiazkowo makijaz. Moj syn ma 9 msc, 3 msc po porodzie wrocilam do wagi sprzed ciazy, rozstepow nie mam to chyba genetycznie bo u nas w rodzinie nikt nigdy nie mial. Widze wokol siebie sporo matek i bywa różnie. Niektore chodzą na spacery w wyciągnietych dresach a dzieci juz nie takie male. Nie krytykuje, ale troche mnie to dziwi. Dla mnie i dla mojego meza wyglad jest i zawsze byl bardzo ważny i oboje stawiamy na szyk i elegancje.

Gość hienka...25
Mama może byc seksowna, może zabrzmi to nieskromnie ale jestem tego przykladem. przytyłam w ciazy 7 kg ale ciezko na to pracowałam, do 7 m-ca uprawialam sport, długie spacery, pływanie 3 razy w tyg, gimnastyka..wczesniej tez stale uprawiałam sport. Wklepywałam w siebie tony balsamow, masowałam sie masazerem- efekt- zero jakichkolwiek rozstepów. 3 dni po porodzie miałam płaściutki, jędrny brzuch, z przyczyn ode mnie niezaleznych karmiłam tylko tydzien, plusem tego jest jędrny biust w roz. pełne C. w tydzien po porodzie wazyłam 2 kg mniej niz w momencie zajścia w ciaze. czuje się inaczej, bardziej kobieco, bardziej świadomie jako kobieta, ciąża nie zostawiła na moim ciele żadnego sladu, wrecz przeciwnie, mąz uwaza, że promienieje. Dziewczyny może pomyślicie, prózna baba, głupoty wypisuje...uwierzcie mi, można. Nie rozumiem płaczu kobiet ktore najpierw tyją 30 kg a poxniej uzalaja sie nad zniszczonym ciałem. tez mogłam żrec bez opamietania i lezec w łózku ale nie robiłam tego, dbałam o siebie na MAXA. Jak nigdy...dlatego teraz czuję sie wspaniale, z przyjemnościa pokazuje sie męzowi nago, lubie patrzec na swoje cialo w lustrze...kazdej kobiecie zycze takiego samozaparcia, później nie bedzie płaczu.moze tylko w przypadku karmienia nie ma sie na to wpływu ale cała reszte mozna kontrlowac.

hienka zgadzam się z Tobą, aczkolwiek w moim przypadku waga znacznie wzrosła w ciąży (ale nie o 30 kgaż ehehe) i udalo mi sie mimo wszystko zrzucic mega szybko.

Motylla85 Bo to stereotyp ze mama nie jest kobieca Kwestia dbałosci o wygląd Owszem są zanidbane mamy które parę lat chodzą zapuszczone Ale nie można powiedzieć że wszystkie!Ja podobnie jak Ty dbam o siebie:)

adalis i super. Tak trzymajmy. A Ci, ktorzy sadza inaczej to wlasnie albo zazdrość albo nieświadomość. W każdym razie kompletne bzdury. Przecież to forum jest anonimowe, wiec po co mialybysmy wymyslac jakies niestworzone historie.

Oj hienka - nie każda kobieta w ciąży może uprawiać sport. Ba - niektóre tak jak ja muszą leżec. Ale też nie narzekam - narazie nie przytyłam dużo. A jem tylko zdrowo. Poniekąd zmusza mnie dieta cukrzycowa. Fakt jest jednak taki, ze nie moge doczekac sie by moc zaczac cwiczyc i wskoczyc w szpilki i sukienki :) Ja zamierzam byc seksi :) zreszta to chyba normalne - bo każda kobieta powinna byc seksi. :)

Gość Wyślij wypowiedź x2
hienka...25 - masz racje oprócz jednego. Miałas ciąże bezproblemową skoro mogłas uprawaić sport, a co powiesz kobiecie któa lezy 9 mc? Tyle wiecej, mięśnie nie pracują wiec potem samo wstanie z łóżka to katorga , pomyślałaś nad tym?

Gość hienka...25
Mamelka zgadzam sie, nie kazda może sie ruszac ale kazda może kontrolowac co i jak je. Ja zrezygnowałam ze słodyczy, nie jadłam przez 9 m-cy nic smazonego, zero tluszczu...marzyłam o czekoladce, o kawie z bitą śmietaną, o ciastku ale naprawde się zaparłam. odzywiałam sie zdrowo,mój synek rósł...tylko on. Ja nie...a teraz gdy jestem mamą zauwazylam, że ubieram sie inaczej, bardziej kobieco..lubie ładna bielizne, dobre perfumy, zaczełam nosic bizuterię. Mamy moga byc seksy a wrecz pokusze sie o stwierdzenie, że sa bardziej seksy od małolatek z pieknym cialkiem...bo maja w sobie ta pewność bycia kobietą.

Gość Enda5
Hienka...ile wazyl Twoj synek kiedy sie urodzil?

Gość bejbi ono love DM
dolka a czemu o tobie?

Ja co prawda mama bede dopiero za pare dni,do watku jednak moge sie dopisac..jestem w 9 miesiacu ciazy,porod lada moment,jednak w zadnym wypadku nie czuje sie zaniedbana badz mniej atrakcyjna.W ciazy przytylam tylko 8kg-okragly brzuszek,zero rozstepow i duze piersi-jedyne 'symptomy' blogoslawionego stanu...a ze jestem osoba bardzo wysoka,nadal wygladam smukle.Nie puchne,nie mam tez problemu z cera,wrecz promienieje..Lubie siebie i choc zdaje sobie sprawe z tego ze jak Malutki przyjdzie na swiat,dojdzie zmeczenie i brak czasu,to jednak juz dzis wiem ze tak czy inaczej bede sie czuc dobrze w swojej skorze...