Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bezbiustna

Szukam fana malych piersi

Polecane posty

Gość Bezbiustna

nie jestem jakas zakompleksiona gowniara ale mam male piersi. male? malenkie! bo dla niektorych male to b. ja mam aa. wygladaja mniej wiecej tak: http://www.pokacycki.eu/photos/showdet/8610 moj byly chlopak zobaczyl je jako pierwszy facet i tak jakby wysmial. dzis nie jestesmy juz razem. ja lubie moje cialo i szukam faceta ktory rowniez je polubi i zbzikuje na punkcie moich wisienek!

Gość ewtqweqrqwrqr
A z resztą ciała jest ok?? I z głową też wszystko w porządku? Bo mi małe piersi nie przeszkadzają ;)

Gość Bezbiustna
no z reszta ciala jest ok. jestem sredniego wzrostu, szczupla, zadbana. mama wciecie w talii, zgrabny tylek, proste nogi. twarz tez chyba nienaganna. a z glowa mysle ze tez ok. mam swoje odchyly, ale jestem rozsadna, chyba tez inteligentna,mila i dowcipna. chociaz moj topik moze nie wskazuje na to, ale pomyslcie ze zawsze moglabym plakac nad soba i rozwazac samobojstwo bo cycki nie takie.

Gość szukający szperacz
BezBiustna, dla mnie są rozkoszne. Takie delikatne, smakowite lecz gdy Ty wyglądasz jak kobieta, a nie jak dziewczynka. Czy Ty upodobania masz do mikroPenisów? Każdy z nas ma swoje kompleksy. Szkoda, że brodawki małe, ale nie ma włosów na piersiach! Sukces murowany. Każdy ma inne zachcianki. Twoje nigdy nie będą podtrzymywane kolanami.;)

Gość ewtqweqrqwrqr
A to powiedz jeszcze ile masz lat i skąd jesteś?

Gość mmmjhdsjdju
hey ja mam podobne, a Tobie sie lacza masz ta kreske ja nie mam.... moze dasz jakies kolorowe zdj?

Gość mmmjhdsjdju
autorko mam nadzieje ze sie pojawisz cos odpiszesz

Gość Fan małych piersi
O matko! Ja kocham takie maleństwa. Miałem 3 dziewczyny. Pierwsza miała duże piersi, pieściłem je, ale tylko przy seksie. Druga miała mniejsze, ale nadal za duże, do seksu nigdy nie doszło. A ta 3 - obecna, ma takie maleństwa jak Ty i pieszcze je przy kazdej okazji:P Nawet jak oglądamy filmy animowane to mam ochote dotykac i calowac jej cycusie. No ale jestem zajety, wybacz:P Chciałem tylko pocieszyć Cię i powiedzieć, że na pewno znajdziesz kogo szukasz:) powodzenia

Gość Bezbiustna
mam 19 lat, mieszkam na morzem. nic mi się nie laczy hihi

Gość olgaola85
oo ja tez mam podobne , moze ciut wieksze ale minimalnie ja tam je lubie:) nie mam komplesów moj facet tez nie narzeka bo zawsze lubil mniejsze ale poprzedni jeszcze rok po rozstaniu informowal mnie ze teraz dyma laski z piersiami w romamiarze C!:D kwestia gustu

Gość Flash76
Trafiłaś na Lubieżnego Amatora Twoich Atutów :) Proszę o maila ... Te Twoje Wisienki są Takie Słodkie ...

Gość ewtqweqrqwrqr
Bezbiustna A mieszkasz w zachodniopomorskim czy pomorskim? Bo ja też z tych górnych rejonów ;)

Gość karolw
faktycznie masz male ale ladne .

Gość ONBoY
mnie to najbardziej wkurza ze jak jest temat skierowany do facetow to laski sie wypowiadaja...Kazda jest inna jedna ma male druga duze i tyle w temacie....To tylko dodatek.... takze laski ktore sie wypowiadaja i wysmiewaja sa zalosne......