Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicjaczekczekbllexd

kiedy rodzice wtracaja sie w zwiazek....

Polecane posty

Gość alicjaczekczekbllexd

mam 17 lat, moj byly juz chlopak 18. Bylismy ze soba 2 miesiace, ale znamy sie pol roku i od poczatku cos miedzy nami bylo. Zarowno ja jak i on mamy rodzicow, ktorzy sa przeciwini zwiazkom mlodych ludzi.((tylko nauka itd) Nasza znaojomsc ukrywalismy. Bylo wszytko super poki nie zobaczyl nas znajomy mojego taty. (ktory jest rowniez sasiadem mojego bylego) Powiedzial o nas. Moi rodzice powiedzieli ze beda chcieli ze mna rozmawiac. A Ja chcac byc szczera od razu powiedzialam o tym wtedy mojejmu chlopakowi. Zerwal ze mna, powiedzial ze teraz on bedzie miec przez to wszytsko problemy. Nie mam zalu do niego. Mam zal do siebie, bylo mi zle z tym wszystkim i chcialam mu o tym powiedziec dlatego to rozwalilam , a moglam najpierw zalatwic spr z moi ojcec przkonac go i wtedy pow dopiero mojemu... jak bym mu powiedziala ze moi rodzice juz sie zgodzili , przekonali to on by pewnie inaczej zareagowal ..... Chcialabym to odkrecic.. Co mam zrobic?? Odezwac sie do niego co powiedziec??

Gość idz sie uczyc dziecko jedyne
dziecko związek phii 2 miesiace i mega związek buhahahhaha

Gość xvxzcvzxcvzxc
gdyby chlopak chcial byc z Toba to by nie patrzyl czy bedzie mial klopoty czy nie. jestem ze swoim ponad 5 lat. jak go poznalam mialam 15 lat i moi rodzice tez uwazaja ze najpierw szkola a potem chlopak bla bla bla... tylko ze my sie nie poddalismy. wiedzielismy ze chcemy byc ze soba i jestesmy dotad.