Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlachetna paczka

Niedługo rusza szlachetna paczka. Przyłączacie się?

Polecane posty

Gość szlachetna paczka

Co myślicie w ogóle o tym przedsięwzięciu?

Gość Karolina_zwierzak
nie,niech sie nieroby wezma do pracy,zamiast plodzic bachory moze im durexy wrzucic

Gość oderwana od rzeczywistości
Pierwsze "słyszę", o co chodzi? :classic_cool:

Gość szlachetna paczka
No, ja też mam mieszane uczucia :O Chętnie bym pomogła ale jak pamiętam z zeszłego roku, to niektórzy mieli takie wymagania, że ja bym nie sprostała ;-) Ale sama idea chyba słuszna.

Gość edzia głuptak
nie, nie udzielam się charytatywnie to dobre dla ludzi, którzy chcą się poczuć lepiej we wlasnej skórze

Gość Z tym do Rostowskiego i
PO! Juz mnie to wkur...a Tylko dawać i dawać. Wyślij sms,wesprzyj fundację ,kup opłatek brrrrrr I to wołaja Ci co byli za PO ! Do rządu napiszcie bo miało się żyć lepiej!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość polska to dziki kraj
mogli głosować na JKM a jak wybrali ryżego z zielonej wyspy to niech szlachetnie zdychają

Gość ja kocham kapuste kiszona
Szlachetna Paczka jest o tyle fajna, że jako wolontariusz ty sam decydujesz czy chcesz pomóc takiej rodzinie. Jesli wg Ciebie żyją oni z biedy, w sensie liczą tylko na zasiłki itd to oczywiste jest, że im nie pomożesz, no chyba, że chcesz. Ja jestem wolontariuszką, nie mogę się doczekać spotkania z rodziną, mam nadzieje, że znajdę naprawdę fajnych ludzi i będę zadowolona. Sama też nei lubię ludzi, którzy żyją z tego by brać, sami nic nie dając. Ja pracuję, zaharowuję się by kupić dziecku ubrania itd, zapewnić jakiś byt, a nieroby mają wszystko w dupie i jeszcze mieszkanie socjalne dostaną, więc sorry. Też nie lubię takich ludzi, my z mężem nie mamy szans na mieszkanie socjalne, ale żeby być na włanym M też nie mamy szans, bo póki co mamy mnóstwo innych wydatków, za mała pensja, ciężko jest cokolwiek odłożyć, a kredytu nam przecież debile nie dadzą, już się pytaliśmy i wszędzie odmowa. Chciałabym normalnie żyć, ale się póki co nie da. Zobaczymy. Jestem optymistycznie nastawiona do paczki, bo lubię pomagać, ale szczerze to wolałabym być wolontariuszką w schronisku niż tu, no ale od czegoś trzeba zacząć, ja nie mam schroniska niedaleko, więc jeszcze się nie zdecydowałam na to.

Gość ZWRÓĆ SIĘ DO AMBER GOLD
Oni rozdają kasę.Nasz premier też zapewne przyłączy się, bo przecież głosowaliscie na PO. Na dziadów nie zamierzam pracować.Mam swoją Rodzinę o która muszę zadbać.Kto napłodził znojdków niech wezmie się za robotę,a nie liczy na drapane!

Gość NA DZIADÓW NIE DAJĘ!
NIE PRZYŁĄCZE SIĘ! Zozumiano?????