Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternia55

co robić w tej sytuacji?

Polecane posty

Kocham się w jednej dziewczynie, która miała mężczyznę. Gdy była zajęta "świrowałem z nią" flirtowałem to jej nie ruszało tylko bawiło ale lubiła i lubi mnie nadal. Teraz rozstała się ze swoim mężczyzną i nie wiem co mam robić. Chcę do niej jakoś zagadać pomóc wesprzeć, chcę z nią być ale boje się, że ona może to odebrać jako, że wykorzystuje sytuację po jej nie szczęściu. Ona dobrze wie, że nią się interesowałem chyba mnie nadal lubi, szanuje (tak myślę ponieważ mi się zwierzała). Nie chcę wyjść na chama, który się narzuca, nie wiem co mam robić. Ona jest rok starsza ode mnie bardziej dojrzała, ja jeszcze trochę dziecinny. Ja mam 20 lat ona 21. Ps. jeśli ktoś chce robić żarty i głupie komentarze niech w ogóle nie pisze mnie to nie rusza. Oraz proszę o darowanie sobie banalnych komentarzy typu "po prostu powiedz do niej co czujesz"

Gość chwila chwila
Piszesz,że jesteś trochę dziecinny więc co ci radzic,jeśli nie banalne powiedz jej to :P

no widzisz jestem "dziecinny" dlatego może boję się jej tak po prostu o tym powiedzieć, a może bardziej boje się jej reakcji

Gość biZZZnesmankaaa
jesli chcesz z nia byc to najlepszy moment,jesli nie to daj jej sposob

najlepszy moment a jak to za szybko dla niej, a jeżeli ona w ogóle mną się nie interesuje?

dziś na uczelni z nią nie bardzo gadałem tylko cześć. Jak napisałem na gg, "co u ciebie wszystko ok? na uczelni nie ma jak pogadać" Ona na to do mnie że "nie ma jak? a ja myślałam, że mnie unikasz" Ale ze mnie kretyn skończony nie wiem co teraz robić podejść jutro do niej jak gdyby nigdy nic i pogadać?

tyle, że nie wyskakuj od razu z wyznaniem miłosnym. dziewczyna pewnie chce odpocząć od wcześniejszego związku. podrywaj ją, ale z wyczuciem, zaproś niby niezobowiązująco w ramach poprawy humoru ;)

powiedziała do mnie że jej unikam może dlatego, że myślała, że boje się jej problemów, bo ponoć poprzedni facet ją zostawił, bo stchurzył. ps. Ona zawsze chodzi z koleżanką przyjaciółką to mam gadać do dwóch?