Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rafałEK99

Problem z dziewczyną

Polecane posty

Cześć, mam taki problem, mianowicie chodzi o moją byłą dziewczynę. Nie jesteśmy razem od pewnego czasu ale ja nadal ją kocham i wiem że jej też na mnie zależy. Chcę do niej wrócić tylko że ona spotyka się z jakimś gościem, jest starszy od niej o 6 lat. Wiem że ona mówi swoim koleżankom że wróciłaby do mnie i pewnie byłoby fajnie ale nie wie co z nim zrobić bo z nim tez może byłoby fajnie. Wiem że ona sama nie wie czego chce a ja chce być z nią. Gadałem z tym gościem i on mi powiedział że nie chce z nią być i że wgl ona jest niedojrzała a później zadzwonił do niej i opowiedział o naszej rozmowie i przedstawił to w zupełnie innym świetle i zaproponował żeby razem ułożyli sobie życie. Co mam zrobić ? ...w jaki sposób go od niej odsunąć ?

Gość oj_oj_oj
To zakrawa na manię przesladowczą,jak czegos chcesz to do niej z tymi dź a nie rozpytuj po wszystkich znajomych... ja bym się po tym juz do faceta nie odezwała

własnie chodzi o to że jej koleżanki same do mnie dzwonią i mówią mi że im mnie szkoda i że ona na mnie nie zasługuje ale ja ją nadal kocham !

Gość drsakli
ON CIĘ ZABIJE ODPUŚĆ!!

zabić to ja go mogę bo jest niższy i wgl jakiś lamus ale nie chce się z nim bic bo wiem że to niczego nie zmieni a wręcz przeciwnie ona się ode mnie zupełnie odwróci

Gość drsakli
TA JASNE .. TY NAWET NIE WIESZ DO CZEGO SĄ ZDOLNI NISCY DESPERACI. BĘDZIESZ SZEDŁ ULICĄ I N AGLE URWIE CI SIĘ FILM I NIGDY JUZ SIE NIE OBUDZISZ

no to trudno, bo teraz i tak nie mam nic do stracenia, byłem z dziewczyną 2 lata, powiedziała mi że chce przerwy żeby od siebie odpocząć - zgodziłem się a ona się zaczęła spotykac z innym. Nadal ją kocham i nie wyobrażam sobie życia dalej bez niej