Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona877743943432

MAm 21 lat i jestem samotna

Polecane posty

Gość ona877743943432
arya ja z tej desperacji zalozylam juz 2 tygodnie temu konto na takim portalu (juz je zawiesilam)...zamiescilam zdjecie odezwalo sie duzo facetow (95% kompletnie nie w moim typie) oraz 1 ktory kurde bardzo mi sie spodobal , w moim stylu (moj ideal pod wzgledem wygladu, charakteru, zainteresowan, muzyki), i proponowal mi randke bo ja tez mu sie spodobalam-niestety mieszka daleko...drugi tez z daleka , ja napisalam do niego, on zachwycony mna odpisal itp itd , no przystojny facet bardzo tez w moim typie, ale powtarzam...przez internet latwo sie rozmawia, jak sie daje najlepsza fote to tez ewiadomo ze wszyscy zachwyceni, a w realnym zyciu to zupelnie co innego. ja sie boje przystojnych fajnych facetow.

Gość ona877743943432
przynajmniej na portalu internetowym mam powodzenie -_-

Gość ona877743943432
Rhviannon, Ty tez masz taki problem jak ja? Mysle ze jestesmy calkiem podobne pod pewnymi wzgledami... Moj nr gg 39250592

Gość ło kuxwa
a ja mam 32....i też jestem samotna...to co ja mam powiedzieć? ? ? p.s. to tak na Twoje pocieszenie

Gość SamotnyLat27
Koleżanko, ten jeden idealny facet to z pewnością lokalny uwodziciel, który krzywdzi kobiety na lewo i prawo. Lepiej dobrze przyjrzyj się tym 95% bo to właśnie wśród nich znajdują się idealni mężowie i kochankowie. Na pierwszy rzut oka nigdy ich nie dostrzegacie.

Gość ona877743943432
^Jestem bardzo nieufną i mało naiwną osobą, tym bardziej w stosunku do facetów. Więc krytycnznym okiem patrze na wszystkich tam ogłaszających sie panow. ale gadałam z tym facetem na gg byłam sceptycznie do niego nastawiona, nawet mu powiedzialam ze jest pewnie kobieciarzem, bo co taki fajny facet by robil na takim portalu.ale po paru rozmowach stiwerdzilam ze to jednak nie ten typ, fajny wrazliwy . ja wszystko trzymam na dystans. ale zauwayzlam ze normalni faceci chca albo wypindrzonej laluni z dyskoteki albo szarej myszki. ja nie jestem ani taka ani taka. poza tym nie chce normalnego faceta

Gość Tellimenoska
Masz dopiero 21 lat dziewczyno czy z toba jest cos nietak??

• NAJŚWIEŻSZE

• 3
      Hej