Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona877743943432

MAm 21 lat i jestem samotna

Polecane posty

Gość ona877743943432

tj nie mam faceta. czy coś ze mna nie tak?

Jesteś brzydka, głupia, gruba, wredna albo coś w tym stylu. Ew. masz pecha. A , możliwe że siedzisz w piwnicy.

Gość ona877743943432
^ na serio tak mówisz? hmm....no nie wiem może któryś z punktów spełniam. mam oryginalne zainteresowania itp na pewno nie jestem zbyt normalna i zwyczajna, nie kreci mnie łażenie po imprezach...studiuje bardzo trudny kierunek tkory wymaga duzo nauki(ale nie ejstem typem kujona)...no fakt malo gdzie wychodze....i w dodatku mam bardzo określony typ faceta ktory mi sie podoba a ktory bardzo rzadko wystepuje....zaczynam watpic czy kiedykolwiek go znajde albo bede szczesliwa...nie jestem brzydka widze o wiele brzydsze dziewczyny ode mnie ktore maja fajnych chlopakow i mi sie plakac chce

No tak, zapomniałam jeszcze o jednym. Jesteś nadmiernie wymagająca. No i się wyjaśniło. Wiesz, podałam swoje cechy, plus te, które najczęściej padają z "ust" samotnych na tym forum :) Duża szansa, że coś będzie trafione. Moja rada - obniż wymagania, bo skoro nie jesteś brzydka, nudna i gruba, to widocznie w tym tkwi Twój problem. Szczęścia życzę ;)

ona - to już stara panna jesteś, przechodzisz w drugi obieg. w tym wieku to już powinnaś mieć męża i 3 dzieci. nie ma dla ciebie ratunku :0

Gość ona877743943432
no nawet jak obnize wymagania to co ? ? i tak mnie nikt nie zaprasza na randki

Aaa, to powód masz gdzieś w moim pierwszym poście. Możesz sobie wybrać. Też tak mam. No cóż, trzeba przywyknąć, stare panny też są potrzebne ;)

jak nie łazisz po imprezach to kto cię ma zaprosic? przechodzień na ulicy? książę na białym koniu pod dom nie podjedzie. sama musisz coś zmienić

wymagać trzeba, ale w granicach rozsądku. brać pierwszego lepszego co się trafi - już lepiej być samemu

Gość autorko bo ty musisz tez wyjsc
z inicjatywą , dac jakis znak chłopakowi ze ci sie podoba, siedzac w domu ksiąze na białym koniu sie nie zjawi .

trudna sprawa ale nie beznadziejna, głowa do góry... młoda jeszcze jesteś

Gość ona877743943432
najbardziej dołuje mnie fakt, że 99% (!!!) koleżanek z roku ma faceta. brzydkie niebrzydkie głpie niegłupie wredne niewredne...dziwi mnie to że one wszystkie maja tylko ja nie mam.. kurde jestem zadbana, niby ładna, mam kobieca figure, jestem zyczliwa mila i otwarta na ludzi...i co? i nic

i to jest powód? :D ja też całe studia nie miałam faceta i dało się żyć, poznałam go mając 25 lat :) chyba ktoś tu powinien dojrzeć :)

wyluzuj nieco, otwórz się... choćby i na kafee... pokaż że jesteś fajną laską :)

Gość wiwiwiwiwiwiwiw;;;;
czy to jest twoj największy problem, że jestes samotna???

Gość ona877743943432
ale w ten weekend ide na pierwsza impreze od 2 miesiecy:P bardzo rzadko wychodze gdzies wieczorem. ale raczej tacy faceci z klubow czy dyskotek mnie malo interesuja...;/eh . no i nigdy nie wychodze z inicjatywa uwazam ze to nalezy do faceta. ja najwyzej moge sie spojrzec albo cos. no nie wiem. nie chce tez szukac na sile, bo to meczace i nie przynosi efektu pewnie....

zabaw się, zobacz jak to wygląda... a potem "nowa" wróć na uczelnię :) ... wszystko przed Tobą, przecież nie masz 55-ciu latek hahahah

to się do randek internetowych zapisz, ja nie miałam możliwości poznania faceta na studiach bo na 100 osób na roku - 95 to były baby, a te pozostałe 5 ofiar, to szkoda słów. mam chopa z internetu :)

połowa moich kolezanek w zwiazkach na poczatku przejmowała inicjatywe. a to zostawiały swój nr telefonu, a to proponowały jakies wyjscie. krecily sie koło tych facetów dawały do zrozumienia ze sa nimi zainteresowane . biernoscią nic nie wskórasz chyba ze jestes ponadprzecietna pieknoscią na któa zwraca sie powszechna uwage.

ja osobiście nigdy nie lubiłem gdy kobieta mnie rwie (więc uważaj, bo to faceci chcą i powinni zdobywać) ale ważne jest by facet nie wziął Cię za... łatwą

Gość ona877743943432
Rhovannion , jak mi sie jakis facet podoba, to wtedy sie go boje. to chyba jest moj problem. zachowuje sie nienaturalnie, sztywno albo sie wstydze i unikam takiego kogos. nie mam smialosci po prostu...nie jestem super wygadana zabawowa laska

nikt nie mówi zeby po 2 dniach isc z nim do łozka zreszta najlepszych rad na pewno udziela ci samotni . słuchaj sie tych co sa w zwiazkach.

kiedy szedłem do wojska brat mnie pocieszał słowami... miliony przed tobą, miliony po tobie...

Gość Sanders29
Często spotykam dziewczyny które twierdzą, że są ładne, a nie są :O