Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jwhcjevnjeswvev

pronovias adonis - jaki typ figury do tej sukni?

Polecane posty

Gość jwhcjevnjeswvev

bardzo podoba mi się ta sukienka, ktoś wie ile kosztuje? dla jakiego typu sylwetki jest odpowiednia>????

Gość jtgfyk
na pewno na szczzupłą pewną siebie dziewczynę, nie na grubego paszteta

Gość klainer
Zdecydowanie trzeba mieć do niej biodra i talię, bo inaczej będzie "wisieć". A cena pewnie nie mała.

Modelka czyli chuda jak szkapa. Absolutnie nie. Ta suknia stworzona jest dla kobiety o figurze klepsydry. Dość wysokiej , ale niższa delikatnie wysmukli. Wiadomo przecież ze kobieta 175cm wzrostu w rozmiarze 40 czy 42 to nie to samo to 160cm w tym samym rozmiarze :) poprostu trzeba mierzyć.

Gość szpindlerowy mlyn
Bardzo ładna, myślę że na zgrabną , szczupłą kobietkę, raczej wysoką

Gość nufka
Witam, Sukienkę Adonis Pronovias miałam osobiście na własnym ślubie we wrześniu, kupiłam ją w salonie troszkę taniej bo była ostatnią sztuką a poza tym do salonu wchodziła już nowa kolekcja. Do sukni panie z salonu dobrały odpowiednią halkę, także od linii bioder tworzyło się lekkie A. Suknia baaardzo lekka i wygodna w noszeniu, przetańczyłam w niej całą noc. A do tego ten piękny welon :)

Gość kiedyyyyyy
w jakim miesiącu kupowałaś suknię? i ile zapłaciłaś? :)

Gość jwhcjevnjeswvev
nufka pokaż proszę zdjęcie!!!

Nie wiem czy wiecie ze PRONOVIAS suknie slubne sa piekne ,uszyte z wysokojakosciowych tkanin i pieknych koronek.Dlatego tez ich cena waha sie okolo 7 - 10 tys. zl. Firma Pronovias ma rowniez kilka innych kolekcji, ktore sa tak samo piekne i super jakosciowo, natomiast w zupelnie w tanszych cenach....... ZOBACZCIE SAME www.whiteOne.es www.sanPatrick.com A KUPICIE JE TUTAJ www.thebridalgalleryuk.com

Nie wiem czy wiecie ze PRONOVIAS suknie slubne sa piekne ,uszyte z wysokojakosciowych tkanin i pieknych koronek.Dlatego tez ich cena waha sie okolo 7 - 10 tys. zl. Firma Pronovias ma rowniez kilka innych kolekcji, ktore sa tak samo piekne i super jakosciowo, natomiast w zupelnie w tanszych cenach....... ZOBACZCIE SAME www.whiteOne.es www.sanPatrick.com A KUPICIE JE TUTAJ www.thebridalgalleryuk.com

Gość nufka
Suknię upatrzyłam i kupiłam w maju 2011, pierwotna cena sukienki to 5350 zł, natomiast jak wspominałam w salonie była wyprzedaż kolekcji i za suknię wraz z welonem zapłaciłam niecałe 4 tys zł. Sukienki tej firmy są warte swojej ceny, mega wygodne a do tego bardzo łatwe w czyszczeniu.

Gość mmoonniikkaamm
Ja również jestem szczęśliwą posiadaczką Adonisa, z tym ,że ślub w czerwcu 2012r. Suknia jest niesamowicie lekka i wygodna. Jeśli chodzi o sylwetkę to zdecydowanie trzeba posiadać wcięcie w talii i widoczne bioderka. Panie w Madonnie mówiły mi, że suknia nie każdemu pasuje, mało kto wygląda w niej ładnie dlatego trzeba koniecznie mierzyć. Moja będzie do sprzedania w czerwcu, polecam. Mam jeszcze pytanie do nufki: czy miałaś tez bolerko do Adonisa? bo ja "choruję" na nie w w oryginale ma zatrważającą cenę - 1700zł.