Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kobietka

Ja zaciągacie swoje drugie połówki do łóżka a małe co nieco ??? :)

Polecane posty

Gość ciekawska kobietka

Ja zaciągacie swoje drugie połówki do łóżka a małe co nieco ??? :)

Gość wójekstaryhueik
zaglądamy do piwnicy bierzemy jedną i ją ładnie prosimy żeby nam dała jak nie chce to knebel i wio

Gość KARI1987
to mnie zawsze mąż pierwszy zaciąga ;p

Hmmm... o to bardzo łatwo:D Sprawdzony sposób? Pocałować, dotknąć w odpowiednie miejsce, do tego dołożyć kilka sprosnych słówek iii... facet się nie oprze:) Ja najczęsciej swojego popycham na scianę, kładę Mu ręce na biodrach, całuję po szyi a w przerwie szepcze do ucha: mam na Ciebie ochotę, weź mnie tu i teraz. Podnieca Go to bardzo i nigdy nie odmawia. Ale wiadomo, że na każdego działa co innego:) Dobrze też jest usiąsc Mu znienacka na kolanach, ale resztę kroków powtarzac:)

Gość Mazur z Mazur
Dłubię w nosie z zjadam kozę lewą reką. Prawą zaś gmyram w spodnich od dresu, pod którym nigdy nie mam majtek. Żonka widzi, że się Panu nudzi i zaczyna robić mi loda starając się nie przesłaniać ekranu telewizora.

Jezuuuu jacy tutaj niektórzy idioci sa! Dziewczyna się pyta, prosto i konkretnie o sposoby, pewnie chce się czyms zainspirować, bo już Jej brakuje pomysłów, a kretyni sobie robią jaja. Az się czytać odechciewa, jak się widzi takie wypociny:(