nie rycz mała 0 Napisano Listopad 15, 2011 mam w nosie pieniądze, standard życia, swobodę itp. jedynym powodem mojego bycia w UK jest uczucie. wszystkim zakochanym poza Polską życzę pozytywnych wibracji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie rycz mała 0 Napisano Listopad 15, 2011 Nie, bo pewnie pokażesz coś, co Ci humor regularnie psuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 15, 2011 on musi pokazac bo sie zesra :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie rycz mała 0 Napisano Listopad 15, 2011 Ehh, no dobra asiu z ciapakiem pokaż co tam masz, bo chyba osiwiejesz lub poplamisz sobie gatki. Mnie już chyba tutaj nic nie zdziwi. Tylko bez żadnych sprośności, obrzydliwości i nikczemności! (a miał być temat o miłości :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 15, 2011 na mila niespodzianke sie nie nastawiaj autorko.. to jest nasz kafeteryjny pscyhol przeciez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Listopad 15, 2011 ojej bo sie nie moge doczekac wklejonego teksu zety :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 15, 2011 czesc charmsy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 15, 2011 jak zwykle, pojebalo go, czyli wszystko w porzadku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Damascenka 1 Napisano Listopad 15, 2011 A dzięki, dzięki :) I wzajemnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Listopad 15, 2011 czesc zono :) widze ze zeta ciagle umila watki. oj cos nowego teraz ma zabawe ze zdjeciami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 15, 2011 hehe, i do tego moimi, ale niech sie bawi, ja mu tam nie bronie w sumie:) z czego bysmy sie posmiali jak by go nie bylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie rycz mała 0 Napisano Listopad 15, 2011 :)) heheeeee no nic, mój romantyczny nastrój zmył się pod naporem psycholi na kafeterii. Tylko co to za fotka z blond dziunią, która chwali się środkowym palcem wymazanym na czerwono? I jak się to wszystko ma do miłości?! Jasny gwint, co za świat ;) heheheeee :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 15, 2011 tez tego nie rozumiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Listopad 15, 2011 nie rycz mala - to takie powitanie ze strony naszego kafeteryjnego oszoloma :) on tu grasuje w dzien i w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie rycz mała 0 Napisano Listopad 15, 2011 Ale i tak się uśmiałam, zwłaszcza z "końskich ryjów":) Dla pewności musiałam zerknąć w lustro, czy aby wszystko z moim "ryjem" ok. Jak na razie nic końskiego nie zauważyłam. Wygląda na to, że nasi mali psychopaci wywrócili mój romantyczny, jak jasny gwint, temat do góry nogami i zmyli się do swoich pieczar. Już tęsknię za nimi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Listopad 15, 2011 romantycznie to na uczuciowym :) tez jestem w romantycznym nastroju (powod taki sam jak twoj) ale niestety zawsze jakis idota przyjdzie i rozwali topic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 15, 2011 tu na zagranicznym to jak walka o ogien, zapomnij o romantyzmie, zeta przychodzi i klepie trzy po trzy ze zapominasz o czym byl temat :D ale mozesz nam napisac historie twojej milosci, ciekawi mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Listopad 15, 2011 hehe a najlepsze ze on sam juz zapomina o czym papla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie rycz mała 0 Napisano Listopad 15, 2011 A już się chciałam rozkręcić, bo chłopak nie z Polski, młody i stuka nam już kilka lat razem. Chyba zadzwonię do mamy z nowiną, że u córci w związku pięknie jest :) Nie mam nic do małych psycholi, bo oni pewnie też tam kogoś na jakiś swój psychopatyczny sposób kochają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ddddddd28 Napisano Listopad 15, 2011 tez wyjechalam za milosci, dokladnie 6 lat temu, dzis mamy pikn 10 miesieczna coreczke, niczego nie zaluje, powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 15, 2011 ja wyjechalam za kasa, plytka jestem co? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Listopad 15, 2011 ja wyjechalam za rodzicem :) mozna to okreslic jako wyjazd za miloscia? he he a trzyma mnie wszystko: milosc, kasa, szkola i dom, gdyby trzymala mnie tylko milosc to chyba nie czulabym sie komfortowo tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 15, 2011 ja wyjechalam za kasa a trzyma mnie glownie milosc a nawet dwie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
charmsy 0 Napisano Listopad 15, 2011 wszystko ok..ale czym sikasz jak nie masz ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 15, 2011 kopa to ty dostaniesz w niedalekiej przyszlosci od mojego faceta za te wszystkie zniewagi wiec nadstawiaj dupy przegrancu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie rycz mała 0 Napisano Listopad 15, 2011 ooo edek z pabu powrócił! :) i tak ładnie wypowiada się o pomywaczkach. Trochę pogubiłam się w jego wypowiedziach, ale z grubsza załapałam te jego wypocinki. Każdy powód jest dobry, by wyjechać, zostać. Miłość, jest powodem głównym mojego pobytu, jedynym najważniejszym. Ale gdyby się tak zastanowić i rozwinąć mój pobyt to prócz miłości, mam pracę którą lubię, zaspokojone ambicje na jakiś czas (pewnie krótki w moim przypadku), lodówka jest pełna, ocieplane martensy na zimę już czekają na pierwsze przymrozki, przyjaciół mogę zliczyć na palcach jednej ręki, ale są, moje CV jest bardzo ok. Emigracja to też niezła szkoła życia, więc się tutaj hartuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 15, 2011 35 lat, oj chlopczyku.. niejednemu takiemu co to za duzo podskakiwal juz lomot spuscil. moze jak zobaczy jaki jestes cherlak to odpusci, ale dawaj ten adres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nie rycz mała 0 Napisano Listopad 15, 2011 Niech sobie edek spokojnie zapali przed łomotem :) W sumie zaciekawiłam się edkiem, kim jest? dlaczego patrzy na świat negatywnie? jakie fajki pali, czym doprawiane? :) heheee Na marginesie, mój chłopak nie jest Brytyjczykiem, najważniejsze, że jest Europejczykiem. (Jestem fanką nie tylko białych zębów :D) Pomywaczką też nie jestem, ale nie powinieneś pisać bzdur o pomywaczkach, sprzątaczkach itp. Pewnie nigdy nie rozmawiałeś z kimś, kto ma taki ciężki, niewdzięczny zawód. Życzę Ci, byś kiedyś doczekał się córki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 15, 2011 raczej niczym nie doprawiane te jego fajki bo koles ewidentnie nie potrafi wrzucic na luzik.. no ale skoro sie tak potrafi spinac niech podaje adres, mojemu facetowi sie ostatnio troszke nudzi, wiec moze sobie i wycieczke zrobi. a zebys zeta wiedzial co cie czeka: http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/298582_10150805390375271_884630270_21006119_2071268630_a.jpg drugi dan w karate, czarny pas w judo, 15 lat pracy dorywczej jako bramkarz. daj ten adres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 16, 2011 tak myslalam ze sie szybko zmyjesz.. pedale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach