Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Współlokator

Wspólokatorka

Polecane posty

Gość Współlokator

Muszę się przeprowadzić na Śląsk do pracy. Problem w tym że brak kawalerek tam gdzie chcę. A w Katowicach masakra cenowa > 900pln. Weźmiecie mnie za czubka..........Ale ja nigdy nie mieszkałem z kimś. W dodatku z kobietą. Pomijam fakt prawictwa. Znalazłem bardzo tani pokój ale w 2 gim jest KOBIET o rok starsza. I co jak mi ona gacie w łazience rozwiesi?? Przecież wykończę się psychicznie. Albo jak mi wieczorem będzie chodzić po przedpokoju w kusej koszuli nocnej. Albo szortach. Mi ogólnie bije na kobiecą bieliznę. Te wszystkie pończochy gorsety. A co jak będzie miała loczki?? Bo jej jeszcze nie widziałem i będzie atrakcyjna. Chyba jej zacznę bieliznę kraść. Są tu jakieś kobiety mające współlokatora całkowicie obcego ??

Gość Współlokator
Oo podszyw :) Ale ma racje ......... niestety :( Ja by to była kobieta mająca loczki, niska małe piersi..... Chyba jestem ??? Nimfonanem ??

Gość Współlokator
Od kilku lat zakładam także pończochy wieczorami i nie wiem jak ona na to zareaguje jak mnie zobaczy przypadkiem w drodze do toalety albo w kuchni :(

Gość Współlokator
KURDE!!!!!!!!!!!!!!!!!! PODSZYWY PASZŁY WON!!! Chciałem tylko spytać kobiet czy mieszkają z jakimś obcym facetem. I co ewentualnie jak by nakryła mnie na patrzeniu na nią tyle!!!!

Gość Współlokator
A te pończochy to tylko czasem więc bez przesady !!!!!!!!

Gość mieszkam z obcym
gacie kazdy suszy u sb w pokoju bo w lazience jest prysznic a nie wanna i suszarka. w neglizu tez nie chodze przed nim, bede miala swojego faceta to przed nim bd chodzila a nie przed obcym kolesiem

Gość Współlokator
POWAZNIE PYTAM............. Przecież zauważy moje podniecenie i zaklopotanie.

Gość mieszkam z obcym
wystarczy ze nie bedziesz sie gapil na nia, tylko np udasz sie do pokoju jak ona bd chodzila polnaga - jesli nie ma zajebiscie wysokiej samooceny to uzna ze Ty na nia nie chcesz patrzec bo to nie jest dla Cb jakis wybitnie uroczy widok

Gość Współlokator
Tam są sznurki w łazience i grzejnik taki rurkowy.. Więc raczej łazienka. Po prostu będzie mi głupio przy niej... a widywać się będziemy musieli.

Gość Współlokator
Może jest brzydka... miejmy nadzieje. Że waży z 70kg pali i chla. Zobaczymy... Ja zazwyczaj albo unikam kontaktu wzrokowego albo gapie się jaka to ładna....

Gość mieszkam z obcym
a nie jest Ci glupio w ogole patrzec na jakakolwiek dziewczyne? poszukaj innego mieszkania. zreszta, nie wiem czemu od razu zakladasz ze to bedzie jakas laska :P

Gość Współlokator
Szczerze to wielce atrakcyjnej do szczęścia mi nie trzeba :) Ogólnie co do wyglądu kobiety to loczki + mały biust i w zasadzie na nic innego nie patrze. W okolicy jest tylko jedno mieszkanko jeszcze 2 razy drożej z facetem i mniejsze. Ja jestem dość dziwnym facetem. Sedze w 4 ścianach totalny alien. A kobieta wydaje mi się cichsza niż zwoływanie "kumpli" picie piwa itd. Najlepsza była by kawalerka..

Gość Współlokator
Podszyw u góry.... A KoloroweKredki ma bardzo ładne kości policzkowe :) I tak właśnie jak patrze na zdjęcie dowolnej kobiety ty będzie ciężko..