Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość toffiefie

Ostatnia tabletka i okres

Polecane posty

Gość toffiefie

Zażywałam cały czas tabletki.. Dziś skończyłam opakowanie, zażyłam ostatnią tabletkę o tej godzinie co zawsze, a wieczorem dostałam okres... CZY TO NORMALNE? Powinnam się martwić? Okres zwykle pojawiał mi się w piątek.. ale w ostatni dzień brania tabletek ? Wiecie coś o tym? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Gość tiffiefie
mam torbiela na prawym jajniku.. może to przez to się coś rozregulowało. Czy jeśli dostałam okres w dzień kończenia opakowania, to wszystko jest w porządku?

Gość kinia222
Biorę tabletki 9 lat i nigdy tak nie miałam, bywały plamienia w środku cyklu ale tak jak ty masz to nie przypominam sobie.Pewnie to przez torbiela.

Gość toffiefie
Sama nie wiem przez co, wczoraj były to w zasadzie brązowe plamienia i tak do dzisiaj sama brązowa wydzielina, dopiero gdzieś o godzine 13 pojawiło się normalne krwawienie, więc pewnie wszystko w porządku, DZIĘKI :)

wszystko ok. Roznie to bywa. Ja pol roku nie mialam krwawienia , a moja gin. zapewniala mnie , ze to normolna i teraz znowu mam krwawienia ...w rozne dni po ostatniej tabletce. Czasem w pierwszy , czasen w prawie ostatni troszke...

Gość toffiefie
Super, dzięki za rady !:)