Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulletka

PODOBAM WAM SIĘ ?? - PROSZE O ODPOWIEDZI. DZIĘKUJE

Polecane posty

cytując słowa tego zgniłego truchła : 'No, najedźcie sobie jeszcze trochę na mnie. Zawsze możecie się w ten sposób dowartościować. Po mnie to spływa' także nakurviaj do woli psychopato 🖐️

Gość ...666
Indor ale Ty jesteś poje.. ja piernicze jak mi Cię żal buraku jeden haha

pulchniutka jestes, dieta by sie przydala, jakies cwiczenia moze? nie podobasz mi sie, przypominasz mi ta kluske z programu newjersey

Oooo śmietniczka, czyżbyś znów spędzała kolejną noc na kafe, piękna? Jest choć jeden wieczór, kiedy byś tu nie siedziała? Dlaczego tak piękna dziewczyna (za jaką się uważasz) spędza każdy wieczór do późnych godzin na kafeterii. Dlaczego nie brylujesz w towarzystwie i nie dajesz się podrywać amantom? :classic_cool:

Gość Paulletka1
próbowałam chodzić na treningi i na siłownię ale piłka to całe moje życie ,wiem moze to zabrzmiało dziecinnie ale ja gram w piłę juz prawie 9 rok. Noxelia - spoko ważne , że wyraziłeś/łaś swoje zdanie. Indor- po co Ci to wiedzieć żebyś znów nam zatruwała życie.idź spać lepiej dziewczyno.

Gość Indor do prania -
o kim teraz mówisz? :O

znaczy sie ja? a no widzisz patrze na mecz portugalia-bosnia, tlumacze swoja ksiazke, czekam na mojego az przyjdzie z pracy a zanim przyjdzie to minie jeszcze duzo czasu, wiec sobie siedze i czytam a Ty co tu robisz? sledzisz mnie czy jak?

Gość Paulletka1
Dla Twojej świadomości nie narzekam na brak przyjacioł to raz dwa jestem tu pierwszy raz a Ciebie to widzę raczej znają i kto tu jak kret po nacach siedzi na kafeeee? oj oj .

pozatym ja nie daje sie podrywac, a po nocach nie chadzam, nie jak jest tak zimno, wole siedziec w domu przy kominku :P

Gość NIE MALUJ SIĘ DZIECKO!!!
O, a któż razem z nami spędza kolejny wieczór na Kafe? Dlaczegóż to nie brylujesz w towarzystwie? Rozumiem, dlatego, że nie chcesz opuścić tutaj nas - twoich wiernych fanów? -_-

bo mam wielką satysfakcję jak takie zera, próbują podnieść choć minimalnie swoją samoocenę , jednocześnie wpadając w obsesję na punkcie mojej osoby ;) więc sprawiaj mi przyjemność dalej 🖐️

Gość ...666
Indor powaleńcu do kogo mówisz??

Gość Paulletka1
Lady Love spokojnie Indor się wyżywa na mnie , ale coś jej nie wychodzi. myśliże mnie tu ośmieszy ,ponizy...a to pewnie ona jest w swoim towarzyswie poniżana i ośmieszana.

By wyjaśnić nieporozumienie. "piję" do pijanej króliczki, czy tam śmietniczki, czy jakoś tak. Tej, która uważa się za bóstwo, nazywa mnie zgniłym truchłem, a sama spędza każdy wieczór na kafe. Jak moherowa starucha, która nie ma własnego życia i gapi się tylko w okno i telewizor, tak śmietniczka siedzi tu każdy piątek, świątek... Mnie nie było tu chyba z tydzień, ale mniejsza o to. Kończę ten OT.

Nie zniżysz się do udzielenia mi odpowiedzi? :D

Gość ...666
Indor poka fotę, bo Ty przecież taki cud hahahaha

No cóż, skoro tobie sprawia przyjemność i satysfakcję, że ktoś na ciebie najeżdża to gratuluję. Mnie sprawiają inne rzeczy satysfakcję, ale tak to już jest, jak komuś komina do przepchania wyciora brak i zaćpanego nosa, po za swoją króliczą norę nie wystawia. Ja mam obsesję na twoim punkcie? Nie dowartościowuj się już.

Jak ja uwielbiam rozmowy z takimi personami:) zawsze poprawiają mi humor, jak ktoś rozpaczliwie usiłuje podnieść swój status społeczny wyżywając się na innych:) i w pewnym momencie musi pokonany odejść z pola bitwy - dziękuję ci za rozrywkę Indorku! :)

Gość Paulletka1
Masakra co tu się dzieje. fajnie wiedzieć że przesiaduje w dzień , w dzień ,indor a co mnie to obchodzi kiedy Ty tu byłaś. i tak Twoje komentarze wszystkie w stosunku do mojej osoby napawają mnie uśmiechem na twarzy .... bo tu nie ma co się denerwować. Polska sobie wychowała taką grupę ludzi tzw. omkłych pożeraczy tlenu.i tak już musi być. Śpij dobrze Indor ,życzę Ci żebyś te wszystkie komentarze kiedyś przeanalizowała i wyciągnełaa wnioski że sama się złajdaczyłaś i ośmieszyłaś.

'Mnie nie było tu chyba z tydzień' skoro poczułaś się do odpowiedzialności wyjaśnienia swojego bujnego życia towarzyskiego, pozwól ze ja to zostawię, bez komentarza ;) 'Ja mam obsesję na twoim punkcie? Nie dowartościowuj się już.' - tutaj też się nie pogrążaj 🖐️

Gość Hej, Indor, dzięki ci za
poprawienie mi nastroju dziś wieczorek (pójdę spać z uśmiechem, ty głąbie:) ) jesteś biedną, niedowartościowaną dziewczyną

pijany kurwiszczek - mam do ciebie tylko jedno pytanie. Myślę, że zainteresuje to nie tylko mnie. Napisz mi proszę, o boska, jak to możliwe, że jesteś tutaj KAŻDEGO wieczoru. KAŻDEGO. W każdym razie, kiedy bym tu wieczorem nie zajrzała Ty też tu jesteś. Czy Ty w ogóle masz jakieś życie towarzyskie dziewczyno? Czy poniedziałek, czy piątek, czy sobota, ty zawsze tu jesteś. Jak to możliwe? Ech, samotna i biedna musisz być. Właściwie dawniej działałaś mi na nerwy, chyba zaczynam ci współczuć. Rozumiałabym jakbyś była jakąś samotną matką, czy miała męża despotę, ale ty ponoć wolna, bez zobowiązań, samodzielna i do tego uważasz się za ładną. Dlaczego więc tak się tu marnujesz?