Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulletka

PODOBAM WAM SIĘ ?? - PROSZE O ODPOWIEDZI. DZIĘKUJE

Polecane posty

brak kultury to codzienność na kafeterii :o dajcie dziewczynie spokój, ona prosiła o ocenę jej zdjęć a nie wyzywanie zwłaszcza, że swoimi wypowiedziami nikogo z was nie prowokuje :/

Gość kejtik2011
nie zwracajcie na niego uwagi ;) PROWOKANT ;] do przedszkola! :)

Gość Paulletka1
Jesteś tak ograniczony czy tylko takiego udajesz? dziecko dostało internet w rączki ... a teraz spać bo jutro do podstawówki !

Gość no naprawde, Michalina
loo shit co to jest??

Gość Pro Bono
Oj Indorek ma cos chyba zly dzien...

A ty jesteś tak ograniczona, by dotarło do ciebie wreszcie, że niestety jesteś tej samej płci co ja? Choć jak tak patrzę na twoją murzyńską mordę i wytrzeszcz gał jak u osoby z nadczynnością tarczycy, to aż zamiast indora wolałabym mieć pisiora.

Gość Paulletka1
Masakra .... zawsze się znajdzie taki co będzie wieczór zatruwał.

Gość NIE MALUJ SIĘ DZIECKO!!!
LUDZIE! Moje zdjęcia są poniżej C:\Documents and Settings\Administrator\Pulpit\5165995b7d.jpg C:\Documents and Settings\Administrator\Pulpit\5165995b9f.jpg Tamto to jakieś podszywy. A Nicol to moja fotograf. Uważa, że jestem śliczną amatorką pełną seksapilu.

Gość kejtik2011
wiesz co? to że jesteś kobietą jest jeszcze bardziej żałosne :) może sama masz kompleksy i obrażając innych budujesz swoje poczucie wartości? :) to smieszne ;) facet to facet.. może tak się zachować, bo faceci często to chamy, ale kobieta? szczerze wspólczuję! ;)

Gość Paulletka1
To powiem Ci że współczuje Twojego ubogiego słownictwa ograniczającego się do wyzwisk. moze mam nadczynność!? tak czytam Twoje posty i mam wrażenie że zazdrościsz mi tych dużych oczu... w kazdym poście wspominasz. Dobrze żeby Cię nie urazić , DZIEWCZYNO OGARNIJ !

"Masakra .... zawsze się znajdzie taki co będzie wieczór zatruwał. " Masz rację. Zatrułaś tego wieczoru moje poczucie dobrego smaku. Cóż, powinnaś mi jednak dziękować! Dzięki mnie temat jest podbijany i znajdujesz obrońców Twej brzydoty. :classic_cool:

Gość kejtik2011
jak jesteś taka odważna obrażając innych to może pokaż swoje zdjęcie? ;) pośmiejemy się wszyscy! :)

Gość Paulletka1
Boże... Gdzie tacy ludzie jak ta dziewczyna się rodzą !? skrzywdzili Cię w dziecinstwie czy jak? bo nie rozumiemm.

Gość Paulletka1
Indor , proszę Cię daj sobie siana ; ) no chyba że dalej chcesz osbie podnosić samoocenę!

Gość Paulletka1
Nie będzie na tyle odważna :)

Gość spokojnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ludzie krytykuja a sami wygladaja jak..... nie jestes brzydka, a z kg mozna wallczyc mimo, ze nie sadze, ze jestes jakas gruba !!! troche motywacji i juz. zapisuj co jesz i licz kcal wtedy masz wieksza kontrolę.. :)

Gość kejtik2011
hahaha :D kto tu się dowartościowuje kochana ;D tylko i wylącznie Ty ;) zmieniasz temat tak? :) nie będzie zdjęcia? :(

Boze, nie wierze, hahaha. Jak wstawiaja foty panny, ktore maja prawidlowa wage to wyzywacie ich od grubasów, a jak wstawi fote panna z ewidentna nadwaga, to mowicie, ze jest ok :D Chyba yeeeeeeeeeebnęęę. :O 🖐️

Gość Paulletka1
własnie o to chodzi że staram się same zdrowe rzeczy jesć, pochłaniam mnóstwo warzyw i owoców. nie jem zadnych tłustych rzeczy. Teraz jestem w trakcie badań , boja naprawdę dużo nie jem. i jeszcze do tego jestem aktywna 4 razy w tygodniu trenuję piłkę nożną plus w sobotę mecz.

Gość NIE MALUJ SIĘ DZIECKO!!!
Indorku słodziutki mój dzióbeczku kochany ty, to tylko przykładowa strona, na której było parę dobrych zdjęć zebranych razem. Teraz, jeśli ten link będzie się otwierać, to się wkurzę: http://niewiarygodne.pl/gid,12333354,img,12333456,kat,1017185,page,10,title,10-przerazajacych-deformacji-genetycznych,galeriazdjecie.html też masz pół mózgu:P

Gość kejtik2011
może zamiast piłki regularne ćwiczenia na siłowni? :)