Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolorowe krredki

Czy ktos potrzebuje Osobistego Podszywacza?

Polecane posty

Gość Kolorowe krredki

Czy ktos nie potrzebuje osobistego podszywacza? Na pewno warto miec takiego, bo po 1 to lans na kafe, po 2 liczy sie tylko ten pod kogo warto sie podszywac , po 3 zwieksza sie popularnosc danego nicka. Oferuje wiec moja skromna osobe jakiemus czarnuchowi w celach podszywania sie :classic_cool: Kto chetny?

Gość Kolorowe krredki
Jedynie dla przyjemnosci, lansu wsrod pomaranczy i cwiczenia zeby nie wyjsc z wprawy w dobie kryzysu i upadku wszystkiego :classic_cool:

Ja chcę. Jednego miałem, ale raczej nieudolny był.

Gość Kolorowe krredki
Carrie i Lomu no to zalatwione :p tylko od jutra niestety bo teraz spadam :p

Krredki... Zademonstruj chociaż. Bo nie wiem, czy warto do jutra czekać

Całe szczęście, że ja jestem nieciekawą, miłą osobą, która nikomu nie wadzi i nikt nie ma potrzeby się pode mnie podszywać :)

"Całe szczęście, że ja jestem nieciekawą, miłą osobą, która nikomu nie wadzi i nikt nie ma potrzeby się pode mnie podszywać " Mnie jakaś dziewucha podobno podrywać próbowała i podszyw postanowił poflirtować w moim imieniu:D

Takie przyzwyczajenie. Czasem, zanim zdążę odpowiedzieć pojawia się kilka wpisów. Lubię, żeby osoba, do której mówię, wiedziała o tym.

No tak.... To też jakiś sposób:P A wracając do początku rozmowy - podszywają się pod każdego. Też się kiedyś doczekasz:)

Nie, bo ja staram się nie być chamska, nikogo nie chcę urazić i jestem po prostu zbyt normalna. Ale podszyw mi do szczęścia nie jest potrzebny, dlatego się oczerniłam :) Ja się żegnam z kafe na dziś, bo jestem tak zmęczona, że napisałam 'podszebny' zamiast 'potrzebny' i musiałam poprawiać :) Dobranoc 🌻