Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość absurdalna

absurdalne kłamstwa

Polecane posty

Gość absurdalna

Wypisujcie swoje absurdalne kłamstwa, które wymyśliłyście bez powodu, od tak :D no to ja zaczzne kłamie że mam rodzeństwo...szczerze? nie wiem po co :/ hmmm być może dlatego by nie czuć sie tak samotna nie wymyślam historrii związanych z nim bo biore je z historri mojego kuzynów .... troche mnie to przeraża... takie jakby spacznie bo tylko w ten sposób kłamie w innych dziedzinach jestem szczera i niecierpie kłamstwa , najgorsze ze wkopuje sie tym kłamstwem ... poznaje ludzi, potem oni wiedzą ze niby mam rodznstwo...a potem boje sie przyznać... może ktoś tez tak ma ? może ktoś mi pomoże to wyjaśnić samej sobie czemu tak ?

Gość meeeeessss
kłamie sam dla siebie że nie kocham- a kocham...

Gość absurdalna
messssss masz przynajmniej usprawiedliwienie robisz to dla polepszenia swego samopoczucia ;] ale takie okłamywanie samego siebie nic nie da ludzi oszukasz samemu siebie trudno .... ja mam o tyle popieprzona sytuacje ze jestem z osoba ktora bardzo kocham a ona oczywiście tez zostala przezemnie oszukana ;l a mnie sie wstyd przyznac bo to przeciez aabsurd kłamac w takich sprawach....

Gość meeeeessss
39218018 - chcesz to chodź na gg. nie lubue tutaj pisać zaraz 100000 podszywaczy...