Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwona pożeczka

co czuje mężczyzna, gdy kobieta płacze

Polecane posty

Gość czerwona pożeczka
poza tym odkiedy dysortografia swiadczy o inteligencji emocjonalnej ?:)

Gość czerwona pożeczka
przestań już zaskarbiać sobie uznanie Regresika :)

ale widocznie płacz kobiety to dla niego śliski temat " widac jak czytasz to co pisze;) dla mnie płacz kobiety to jasny i klarowny przekaz zalezny od sytuacji :)

pożeczko fajnie by sie gadało gdybyś odrobinę wytęzyła umysł i zrozumiała w koncu czego oczekujesz od powstałego tematu

poza tym odkiedy dysortografia swiadczy o inteligencji emocjonalnej ? hahahhahaha dobre 3/10

ok podsumowujac jakis tam placz bedacy nagromadzeniem emocji, ktory jest oznaka zwyklej klotni czy nieporozumienia nie spowoduje u faceta jakiejs wielkiej reakji ani przejecia nie ozacza to rownoczesnie ze facet taki pl;acz calkiem oleje placz z powodu prawdziwego nieszczescia na pewno nie zostanie potraktowanny jako drobiazg tylko ze prawdziwe nieszczescia zdarzaja sie pare razy w zyciu a nie non stop i mowie tu o normalnych mezczyznach, empatycznych i przejmujacych sie kiedy zahcodzi taka potrrzeba logiczne ze sa chuje ktorzy maja wszytsko gdzies a nawet maja ubaw gdy kobieta placze i nie trzeba topiku zakladac zeby sie o tym dowiedziec

Regres jak ty nic nie rozumiesz! pozeczka chciala zebys ja wirtualnie utulil i lze otarl :)

Gość agamalaga
jak się płacze przez faceta, to się odchodzi płacze z innego powodu pomijam

Gość czerwona pożeczka
oczekiwałam odpowiedzi ze strony facetów odpowiedział jeden podsumowując kobiety jako płaczki i niedorozwoje a reszta to odpowiedzi kobiet, które wiedzą co czuje facet

podsumowując kobiety jako płaczki i niedorozwoje" to tylko twój subiektywizm :)

Gość agamalaga
jak kobieta płacze facet ZAWSZE czuje się źle ale jeżeli mu to jest to obojętne i powoduje takie sytuacje, to to chuj mu w dupę...

jak kobieta płacze facet ZAWSZE czuje się źle" nie ma to jak wczuć sie w mężczyznę ;) kobiecą psychiką ;)

ja się popłakałam jak koleżanka faceta usiadła mu na kolanach, moja zadrość skumulowała się we mnie, a że nie chciałam robić z siebie wieśniary, zamiast krzyczeć zaczęłam beczeć. Jego kolega mnie pocieszał i dawał chusteczki mój facet nie wiem jak zareagował bo nic nie widziałam przez łzy pozeczko wrocilam do pierwszej strony i mam wyrzuty sumienia bo zanizylam ocene, powinno byc minimum 5/10 :)

Gość czerwona pożeczka
czizas po tym, że ze mnie kpisz wnioskuję że mocno cię zdenerwowałam ;) niestety nie wzbudzisz we mnie żadnych emocji, gdyż zwisasz mi i powiewasz Twoja argumentacja powala i ogranicza się do hahahaha - fajnie masz

Gość czerwona pożeczka
czizas a teraz wykorzystujesz moją sytuację życiową by spróbować mnie ciut upodlić :) nadal udawadniasz swoim zachowaniem jak mocno przejęłaś się moją opinią współczuję ze nie masz dystansu do innych ;)

czizas po tym, że ze mnie kpisz wnioskuję że mocno cię zdenerwowałam tak, wlasnie sie poplakalam, Regres gdzie te chusteczki?! :)

gdy kobieta płacze przy mnie czuję się bezradny, i czuję, że kogoś zawodzę, i czuję się winny, bo przy mnie kobieta powinna się czuć bezpieczna i nie powinna płakać! Jest mi z tym źle, ale wiem, że wtakiej sytuacji należy się oddalić i zostawić tą płaczkę w spokoju. \;P

Gość czerwona pożeczka
tzn mam gdzieś jakie emocje w tobie wzbudzam, to już twój problem. U mnie okej, a to najważniejsze ;)

Gość czerwona pożeczka
zapłaciam "Pielucha" zeby tak napisał;) nie ma takich facetów

Gość sdfghjsdfghjksdfghjksdf
zupelnie popierdolone to i to na maxa ja juz nie wiem no kurwa mac ojejju!!! jak to tak mozna no na spoko sie usmialam no jakze ha ha ha ha ha http://www.youtube.com/watch?v=D5nb31kinJI

kobiece łzy sprawiają, że słońce zachodzi, a śpiew ptaków staje się być niewyraźnym szeptem, i wszystko wokół zaczyna pokrywać się warstwa lodu...

Gość do czerwonej
Porzeczko przez "ż" :D możesz mi napisać w jakim celu stworzyłaś ten temat?

czerwona pożeczka Jesteś denerwująca. Czy dociera do ciebie, że powód płaczu może być bardzo poważny ale i niezwykle błahy, a co za tym idzie - ciężko jest właściwie zareagować jeśli nie zna się osoby, która płacze? Żaden w miarę rozsądny facet nie napisze ci w odpowiedzi co czuje, bo to zależy od człowieka, od sytuacji etc. Uważam, że Regres wybrnął całkiem zgrabnie, napisał , co uznaje za właściwe postępowanie w przypadku kobiety/kobiet które dobrze zna. I tyle.

czuję się bezradny, i czuję, że kogoś zawodzę, i czuję się winny, bo przy mnie kobieta powinna się czuć bezpieczna i nie powinna płakać!" a to ci dopiero niezły podszyw męzczyzny ;)

Gość czerwona pożeczka
tematy się stwarza by w nich pisać, mówię to ja pożeczka przez z z kropką :) wybrnął Regres też tak myślę ;) Pielucha to moje alter ego ;)

w uśmiechu liczą się oczy i usta! OCZY NIGDY NIE KŁAMIĄ, czyba, że płaczą...;P

a reszta to odpowiedzi kobiet, które wiedzą co czuje facet Facet to nie kosmita, ale człowiek i nie ma w tym nic dziwnego, że są kobiety które wiedzą, co czują faceci( na szczęście).