Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crepusculo

nie przelewa nam sie a jednak decydujemy sie na dziecko

Polecane posty

Gość crepusculo

bo instynkt nie daj mi juz zyc !

Gość crepusculo
dodam za dobijam do 30 maz ma 35 czuje ze to ostatnia szansa na dziecko wiec do dziela i chociaz nie zbijamy kokosow i zyjemy skromnie mysle ze za te 1.300zl co nam zostaje po splaceniu rachunkow da sie wyzyc w 3 osoby co wy na to ???

Gość MUHMUMXKJSX
nigdy nie nadejda lepsze czasy, a sytuacja zawsze zmusza do zaradnosci, powodzenia!

Gość Aggeliccaa22
dacie jakos rade. Rodzina wam pomoże. w lumpku kupisz tańsze ciuszki piersią pokarmisz do roku, to bedziesz miec zarcie dla dziecka za darmo. jakos dacie rade!

Gość crepusculo
tez tak mysle, choc wszyscy strasza i mowia ze to nie czasy na posiadanie dzicka ja jednak juz nie moge dluzej czekac ..czas leci nie odwracalnie !

Gość crepusculo
ciuszki mam po dzieciach siostry .. wozek tez Dam rede musze !!!!!!!!!

Gość crepusculo
gdyby nie wiek poczekalabym jeszcze z rok dwa ale boje sie ze pozniej beda moze jakies problemy itp. wiec postanowieone !!!!

Gość crepusculo
wiem ze bedzie ciezko licze sie z tym ale nie pozostaje mi nic innego jak zacisnac pas tak bardzo pragne dziecka i byc moze to moja ostatnia szansa

Gość karamba1321
współczuje dziecku

Gość crepusculo
biednie nie musi byc a nawet jak i bedzie biednie dziecko nie odczuje tego bo sobie odmuwie nowych ciuchow i innych rarytasow itp bedzie dobrze

Gość crepusculo
duzo rodzin zyje biednie a dziecko jest szczesliwe ja nie zyje biednie mam wszystko tyle ze mi sie nie przelewa

Gość nie jestem za
Nie jestem za tym, żeby mama odmawiała sobie wszystkiego kosztem dziecka, u mnie tak było przez wiele lat, że moja mama chodziła w starych ciuchach, żeby nas wysłać na kursy językowe, na wakacje itp. Teraz już od dawna jest u rodziców o niebo lepiej z kasą, my już też na swoim, a jednak jak sobie przypomnę jak ona w tych starych ubraniach i najtańszych kosmetykach to mi jest strasznie smutno. Ona się nie skarżyła, ale na pewno nie było jej lekko.

Gość crepusculo
ja sie nie maluje tyle co rzesy przwie wczle nie wydaje na kosmetyki a ubran mam juz z 3 szafy nie potrzebuje nic wiecej do szczescia

Gość kotek00701
sa rodziny 3 osobowe2+1ktore utrzymuja sie tylko z pensji mezaok.1500 i daja rade, ty tez dasz