Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej84

Zakochałem się w ladacznicy.

Polecane posty

Gość Maciej84

Witam. Poznałem jakiś czas temu dziewczynę.Miła,zabawna,choć dość wulgarna jak na kobietę.Jednak czas spędzany z nią nigdy nie należał do nudnych.Po jakimś czasie,gdy już nasze relacje zaczęły nabierać tępa i pojawiły się prawdziwe emocje zdradziła mi,że spała z 30 facetami mając dopiero 22 lata.Dla mnie to prawdziwa trauma,gdyż nie jestem w stanie ogarnąć tego tego faktu,a bardzo mi na niej zależy.Faktem jest,że sam się dopytywałem ilu ich było,co jest częstym błędem popełnianym przez kolesi.Ona bardzo chciałaby ze mną być,ale gdy tylko pomyślę o powyższym fakcie,chce mi się rzygać,bo jestem zdania,że zrobiła z dupy Dworzec Centralny.Ona się upiera,że jak jest z facetem to liczy się tylko on.Masakra jakaś w moje w głowie.Sam nie wiem co teraz czynić,gdyż rozum mówi "szmata",a serce swoje.

Gość Maciej84
Chyba bede musiał pobić jej rekord i w ten weekend zaliczyć ze 2 panienki bo poki co jestem prawiczkiem

Gość Maciej84
uwielbiam lizać jej tzipkę,czuję wtedy smak 30 kutasów :)

Gość póki była wolna to korzystała
z życia - nie oceniaj jej jako szmaty, po prostu korzystała z zalet stanu wolnego, których Ty wykorzystać nie potrafisz 🖐️

Gość Maciej84
Widzę,że spytać o zdanie normalnie tu nie można,bo zaraz podszywacie się pod pseudonimy.

dziwisz się? zakładasz głupi temat. :) doceń raczej to, że jest szczera (niewiele kobiet przyzna się do tak bujnej przeszłości seksualnej) i daj jej szansę. szmatą by była, gdyby kogoś zdradzała na lewo i prawo, a nie robiła tego, skoro cały czas była wolna

dziwisz się? zakładasz głupi temat. :) doceń raczej to, że jest szczera (niewiele kobiet przyzna się do tak bujnej przeszłości seksualnej) i daj jej szansę. szmatą by była, gdyby kogoś zdradzała na lewo i prawo, a nie robiła tego, skoro cały czas była wolna

Gość asfsfhhhhhhhhhhhhhh
Jestem też tego zdania co Ty i radzę Ci ją olać czym prędzej, bo tego nie zaakceptujesz i zawsze będziesz tak źle o niej myślał a przecież nie oto chodzi. Więc jak najprędzej się od niej uwolnij.

Gość Maciej84
Może jakiś facet się zaraz wypowie.

może trudno ci w to uwierzyć, ale doradzam ci będąc facetem :P daj jej szansę, może jest tego warta

Gość asfsfhhhhhhhhhhhhhh
Ja też doradzam Ci jako facet.

Gość Maciej84
No ok.Nie była z nikim,ale dawała na lewo i prawo.W jakiś sposób trzeba tą 30stke uzbierać.

Gość Maciej84
Mam w nocy koszmary. Śni mi się trzydziestu nagich facetów i ich ociekające kutasy i moja dziewczyna chodzi pomiedzy nimi i dotyka kazdego z nich, a ci mężczyźni do mnie machają

Gość Maciej84
hehe...bardzo zabawne

Gość mamciuchna
Nie lubię oceniać ludzi, których nie znam, ale 30 facetów na 22 latkę to trochę dużo.. w moim światopoglądzie o jakieś 28 za dużo.. To oczywiście dziewczyny nie przekreśla, pytanie, dlaczego spała z tyloma?

Gość Maciej84
Nie wiem dlaczego z tyloma spała.Chyba argumentu broniącego nie ma,bo nie slyszałem,żeby brała udział w jakimś systemie pucharowym.

Trzymajmy się faktów. Dziewczyna lubi zmieniać partnerów. Pewnie ma też duży apetyt na seks. Wnioski - nie oczekuj proszę od niej, że będzie Ci długo wierna. Takie są fakty. Jeśli zaplanujesz sobie z nią życie, a ona Cię rzuci bądź zdradzi - pamiętaj że Ja to wykrakałem i nie płacz potem "Życie jest do dooopy". Dziewczyna jest jaka jest, nie idealizuj jej.