Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

Dlaczego z facetami są same problemy?

Polecane posty

Gość virtucon
bo sa jebnieci

Gość Matttiiiii
Dlaczego z kobietami są same problemy? :D temat do głębszej dyskusji

Skąd się to bierze?! jak czytam te wszystkie tematy na kafeterii to jestem przerażona...ciągłe zdrady , pomówienia , sprawdzania , płacze, błagania , awantury , rękoczyny...jak to jest?! znam mnóstwo przypadków gdzie małzeństwa są szczesliwe i nie ma tego co jest tutaj na forum...😴

Ciagle tylko widzę: "zdradza mnie" "bije mnie" "nie kocha" "nie tęskni" "nie okazuje uczuc" "mowi , ze kocha ale w to nie wierze" "daje za mało pieniedzy" "nie daje pieniedzy" "jest pijakiem i nierobem" "nie ufam mu" mogłabym wymieniać do wieczora...dlatego moje pytanie jest nastepujące..PO JAKI CHOY WY Z NIMI SIEDZICIE kochane kobietki?

Gość do głupiej autorki
kafeteria to całe twoje życie widać

Gość Matttiiiii
Zazwyczaj to obawy: - zostane sama, - nikogo nie poznam, - brak seksu, - brak spędzania wolnego czasu, - itp.

Pomarańczko Ty się o moje życie nie martw , jest naprawdę zayebistę😴 Matiii po cześci tak...tylko jak mozna siedziec z nierobem , pracowac na niego , przyjsc do domu ,zastac tam syf i ubóstwo , meza na fotelu który krzyczy "DLACZEGO KURVA OBIADU NIE MA!!!" 😴 to tylko taki przykład...dlaczego kobiety się nie szanują !!!to przerażajace...niektórych mi naprawde zal z całego serca , bo wiem , że mecza sie strasznie z takimi skurvielami a mimo to nie odejdą bo boją się , że sobie nie poradzą...smutne.

Gość Matttiiiii
Jak w każdej dziedzinie życia i tu bywają odstępstwa od reguły. Każdy ma swój rozum i wie, aby takich osób unikać, życie z przysłowiowym Kiepskim prowadzi Cię w dół niż w górę. Czasem brakuje nam silnej woli i męskiej decyzji

Doprawdy nigdy nie zrozumiem dlaczego kobiety siedza z takimi dziadami...co więcej ! zmieniają dla nich całe swe życie ! dopasowaują sie do nich ! nie maja pasji , hobby ! siedzą w domach i czekają w telefonem w ręku aż szanowny "pan i władca" raczy się odezwać...Broń Boże nie mogą zadzwonić bo wyjdzie , że się "narzucają" 😴..nie mogą wyjśc do klubu , na zakupy (chyba , że do osiedlowego sklepu po chleb) , z przyjaciolkiami bo zostaną oskarżone o zdradę !!!

Rzucają studia , szkoły ...nie kształcą się dalej...bo przecież musi być ciepły obiad na stole...a potem taki skurviel poznaje kobiete niezależną , zostawia zonę/dzieci...a ta zostaje z palcem w doopie bo w zyciu nie osiagnela nic...dlaczego nic nie osiagneła?! bo poswięciła się dla faceta, zamiast na pierwszym planie stawiac swoje dobro , swoje pasje , swoją prace i szkołę...SIEBIE !!

Gość laska z Oslo
faceci wcale nie sa gorsi niz kobiety, one tez robia to wszystko. Nie generalizowalabym calej plci. Moj facet jest akurat uosobieniem idealu, no..prawie :) ale nie robi tych wszystkich okropienstw i na pewno nie mam z nim zadnych problemow... po rpostu zadawajcie sie w miare mozliwosci z porzadnymi facetami

Gość zcxzczxc
ja tam zadnych problemow nigdyn nie miaalm i nie mam. moj maz jest aniolem. to z tymi kobietam,i jest cos nie tak, jak daja soba pomiatac i sie poswiecaja jak glupie to maja za swoje, mi wcal ich nein zal. ani troche nie mam szacunku do kogos kto nier ma go dla siebie. poza tym moze bys tak czasem skupila sie na problemach facetow z kobietami -tych tematow wcale nie jest mniej...jakie kobiety suczyny czasem sie trafiaja, to dopiero material na lekture!

Kochani ja nie pisze o wszystkich;) nie uogólniam...ale sami popatrzcie co dzieje sie tutaj na forum...ciagle tylko , że maz kogos bije , albo jest alkoholikiem , albo zdradza, albo Bóg wie co jeszcze...zastanawia mnie dlaczego kobiety wiaza się z własnie takimi mezczyznami...co nimi kieruje?! ja rozumie , ze na poczatku kazdy facet jest idealny , ze takie zahowanie moze wyjsc z biegeiem czasu...ale dlaczego gdy juz są pierwsze sygnały , iz coś jest nie tak..np. wyzwiska , popijanie alkoholu , branie narkotyków one d nich nie odejdą?!

"Zazwyczaj to obawy: - zostane sama, - nikogo nie poznam, - brak seksu, - brak spędzania wolnego czasu, - itp." najważniejszy motyw to presja społeczna - co koleżanki, mama i ludzie powiedzą. pojedyncze czują się gorsze, wolą męczeństwem w beznadziejnym związku

żaba 🌼 zbanowali Cie?:P Nie tylo co szkodzi , jak po prostu zal mi tych kobiet , niektóre są naprawdę niegłupie intelektulanie (nie mówię tu o siedzeniu z takim frajerem pod jednym dachem , bo w takim przypadku to rzeczywiscie głupota) ...mogłbyby być szczęsliwe , mogłby poczuc smak prawdziwego GODNEGO życia u boku FANTASTYCZNEGO faceta , a mimo to , same pchaja sie w takie bagno coraz bardziej.

Gość sluchaj, ja mialam podobnie z
Malutka, moze dlatego, bo Ty dobrze trafilas i nie wiesz, co znaczy miec takie problemy? Wierz mi, radzic, bulwersowac sie jest latwo, gdy sie patrzy z boku i nie ma sie takich dylematow. ale, gdy cos bezposrednio ciebie bedzie dotyczyc, to o racjonalne myslenie z Twojej strony moze byc juz trudno :D

"zbanowali Cie?" tak, a dokładniej mój nick i mój nick z jednym wykrzyknikiem, więc dodałam 2 :P a bab nie żałuj, widać są masochistkami i tak lubią po prostu :O

słuchaj ja miałam podobnie a wiesz , że sama przez to przechodziłam i swojego czasu byłam zwiazana z facetem , który znęcał się nade mną psychicznie;) na poczatku fantastycznie , a potem skurviel pokazał prawdziwa twarz...kopnelam go w doope...!!!nie pozwole aby jakikokolwiek facet mnie krzywdził !!skoro ja moglam , mimo , że naprawdę go kochałam ! kochałam faceta , którego poznałam , bo potem wszystko ze mnie uszło, gdy zobaczyłam jaki z niego "pan i władca"... zostawic ...to dlaczego inne kobietki nie mogą?

a wiecie gdyby mój ojciec -alkoholik nie odszedł do innej kobiety od mojej mamy , ona pewnie by z nim teraz siedziała ;) bała się , że sama sobie nie poradzi pomimo tego , iż pracowała na bardzo dobrym stanowisku ...juz na poczatku mogła go kopnąc w doopę ...teraz jest bez niego i co?! radzi sobie?! zayebiscie sobie radzi...

Gość sluchaj, ja mialam podobnie z
Dobra, jesli chodzi tylko o faceta, to ok-nie ten, to bedzie nastepny. Ale kobiety sa po slubach, maja dzieci, kredyty, sa slepo zakochane-dlatego wybaczaja, nie maja dokad odejsc. I one potrzebuja pomocy, a nie mowienia o nich

Co wiecej ...gdy on zobaczył jak moja mama zayebiscie sobie bez niego radzi chciał do niej wrócic !haha :D zachodzę w głowę po co ona się z nim tyle użerała ...skoro bez niego jest duzo szczesliwsza...a teraz "kochany tatko" przejrzał na oczy i próbuje nas przekupic samochodami i innymi pierdołami:D

skoro potrzebuja pomocy dlaczego nigdzie z tym nie idą?! do fundacji , na policje , do sadu...gdziekolwiek !!mamy 21 wiek , naprawdę kobieta (jesli oczywiscie chce) ma mozliwosc wyjscia z takiego bagna ...po drugie przejaw alkoholizmu czy tez znecania sie psychicznego/fizycznego przejawia sie nierzadko juz na poczatku zwiazku...wtedy nie ma jeszcze dzieci , kredytów... a mimo to sa z takimi frajerami nadal...

Albo zdrada...facet zdradzi i kobieta myśli.."to pewnie moja wina" , "nie układało sie nam " , "poswiecałam mu za mało czasu" etc dam mu druga szanse...na pewno wiecej nie zdradzi... bzdura ! facet , który kocha (!) nie zdradza ...jest wierny...(oczywiscie to sami tyczy niektórych kobiet , ale rozmowa jest na temat mezczyzn takze nie przytaczam sytuacji z kobietamiw roli głównej ;) )