Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Issabell

Samopomoc kafeteryjna.

Polecane posty

Gość Issabell

Witam , wszystkich , jak wiecie wiele pojawia się tu tematów z prośbą o pomoc , jest to głównie prośba o pomoc finansową ..wymyśliłam proste rozwiązanie dla osób chcących pomagać ale bojących się oszustów i dla osób w dołku które potrzebują prawdziwej pomocy ale są oskarżane o niecne plany :) Otóż stworzyłam topik na którym można będzie taka pomoc zorganizować jak i przyjąć ale tylko i wyłącznie w postaci : *źywności *ubrań * leków (tylko tych dostępnych bez recepty) w trosce o bezpieczeństwo. * opału * mebli * środków czystości * wyprawek dla niemowlaków *itp.. Jeśli chodzi o pomoc np. w opłaceniu rachunków jeśli ktoś byłby zainteresowany taką formą pomocy , potrzebujący będzie zobowiązany podać dane kontrahenta np. PGE swoje dane i adres wtedy osoba spełniają ca prośbę uiści taki rachunek bezpośrednio na konto PGE ..każdy potrzebujący będzie mógł z tej opcji skorzystać tylko raz wcześniej przesyłając kwitek z poprzednich miesięcy uwiarygadniając swoje intencje i potrzeby ..oczywiście nie będziemy na forum chwalić się nazwiskami każdy bd kontaktowal sie z potrzebującym meilowo bo zakładam iż jeśli ktoś o pomoc na kafe prosi to dostęp do internetu ma Życzę powodzenia i sama właczam sie do akcji :) Pozdrawiam wszytskich Ada.

Gość jw jw jw
cudowna inicjatywa

Gość Issabell
Dziękuje :) Mam nadzieje że mnie tu za chwile nie zlinczują :)

Gość drsakli
a forma pomocy w zapłodnieniu jesli jakaś młoda żona ma bezpłodnego męża?

Gość fajny pomysł,jak będę w stanie
tez pomoge

Gość Issabell
nie odpowiadam na głupie pyatnia.

Gość Issabell
codziennie zjadam zupę na kurzych mózgach

Gość doaj_do_ulubionych
moze odrazu fundacje zrobisz,a nie tu tak anonimowo, urzad skarbowy oszukac chcesz

Gość Issabell
Zachęcam razem możemy dużo zdziałać , nie będziemy tu nikogo wyliczać z dochodów ani z tego czy jest samotna matką z 5 dzieci czy małżeństwem z jednym dzieckiem ...czasami zdarzaja się gorsze chwile i np. do 10 zostało kilka dni a potrzebna paczka pieluch takim osobą też pomagajmy !!! :)

Gość Issabell
tak chce oszukać urząd skarbowy co za bzdura :D

Gość fvefeerbere
już kurwiszcza żebrają :o

Noxelio nie chcę Cię wykluczać ale ja nie chcę wspomagać ludzi którym hobby uszczupla budźet tylko ludzi w trudnej sytuacji życiowej , LUDZI powtarzam.

ahahahah ,autorce raczej chodziło o pomoc naprawdę potrzebującym , którzy nie mają co do garnka włożyc a nie o włascicieli psów , którzy z własnej inicjatywy i checi wzieli pod opieke zwierzaka i chcą dla niego zabawki Noxelio !! wstydu dziewucho nie masz:D

Malutka ma racje ..trzeba dwa razy przemyśleć czy jest się w stanie wypełnić obowiązek.

Noxelia po choy brałas psa skoro nie masz ani finansów ani jakichkolwiek mozliwosci durniu jeden zapewnic im godziwego bytu !! taki pies nie zyje rok czy dwa !! to logiczne , iz decydujac sie na jakiegokolwiek zwierzaka jestesmy zobowiazani do tego aby niczego mu nie brakowało !!! kretynko yebana !!!

przypominam , ze jesteśmy w UE, jesteśmy w NATO , jest liberalizm , żebranie a także darowizny nieopodatkowane są przestępstwem i podlegają egzekucji karno-skarbowej. żebranie w UE jest karalne , wogóle nie pasuje do nowoczesnej Europy i jest nie trendy, eleganccy ludzie z firm i banków nie żebrzą

Gość rfrefref
a co kurna jak kolezanka da kolezance spodnie bo przytyla to tez musi byc to kurwa opodatkowane? myslcie debile ejdne

Gość laska z Oslo
bardzo fajna inicjatywa, szczerze watpie w jej powodzenie, ludzie w tak zlej sytuacji albo nie wchodza na net, albo jesli juz chodzi o tych z Kafeterii to skupiaja sie na wlasnych watkach lub watkach podobnych do ich problemu, nie sadze ze ktos taki tu wejdzie, ale popieram ta inicjatywe, zamysl jest bardzo altruistyczny i godzien podziwu