Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielic@

CZY MA KTOŚ LABRADORA?

Polecane posty

Gość anielic@

w domu?macie jakieś problemy z psem?

Gość mama kalinaaaaaaaaaaaa
My mamy labradora,jest to pies domowy,ale on woli cały dzień spędzać na ogrodzie,a jakie masz problemy ? My z naszym nie mamy żadnych

Gość anielic@
chcę dopiero kupić i ciężko podjąć mi decyzję.Jestem pedantką i wiem że to by się zmieniło.Lubie też spokój, ale z drugiej strony chcę takiego "towarzysza"dla mnie i córki:)Córka ma 3 latka

Gość arogantish
Moj tak samo woli czas spedzac w ogrodzie (w domu mu pewnie za ciepło). Mam z nim tylko jeden problem - lubi sie tarzac w smierdzacych rzeczach. Na szczescie mieszkam nad jeziorem, wiec kilka rzutow patykiem i pies jest wykapany (chetnie wskakuje nawet do lodowatej wody)

Mój jest bardzo ułożonym i kochanym psem,uwielbia spacery i również bardzo lubi się kąpać :D

mam labradora od 4 lat i jeśli chcesz mieć czyścutko - daj sobie spokój z takim psem :) a bardzo gęstą sierśc , którą gubi praktycznie cały rok , to nie jest uciązliwe , ale wymaga codziennego srzątania . Lubi wodę , jak wlezie , musisz go albo osuszyć ręcznikiem albo czekać parę godzin ,zeby sam wysechł , ale w sierści przyniesie ełno piachu . To kochany pies , łagodny i czuły , cierpliwy cielak - ale pisze ci uczciwie - moze lepiej wziąć psa z włosami ?

Gość arogantish
Mam 3 letniego syna, ale z psem mu sie za bardzo nie uklada. Labrdor to dosc niezgrabny, ale bardzo lubiacy zabawe zwierzak, no i czesto przewraca małego, wchodzi na niego itp.

Oj żarłok to jest straszny :D Nasz 30 kg karmy ma na około miesiać , więc je samej suchej karmy dziennie około kilograma+ to co ja mu ugotuję .

moja nie przepada zxa sucha karmą , ale ja je jak nie ma nic innego . Ale , przyznaje uczciwie , to ja ją tak spasłam - waży prawie 46 kg - bo jak popatrzy człowiekowi w oczy , a jeszcze nauczyła sie tak jakoś brwi marszczyć ... no serce siekraje . Ale od 2 tygodni ją odchudzam , kupiłam jakąś odchudzajacą karę , syię jej i trudno jak nie zje , to nie zje , ale ciezko jest ... a kilo karmy lus gotowane to też za dużo . Ile waży ?

Gość systemofad
Daj sobie spokoj z labadorem, beaglem i kazdym innym urodziwym a mysliwskim psem, narobisz sobie klopotu a psa unieszczesliwisz. Te psy potrzebuja duzo ruchu, sa upierdliwe i wymagajace. Jesli chcesz psa mysliwskiego to na pierwszego psa polecam jamnika. A tak w ogole to moze wez jakiegos kundla ze schroniska, tyle ich tam czeka na Ciebie.

Kurde labradory mają to do siebie ,że robią takie maślane oczki.. moj też mi serce podbija :D Moj wazy 38kg , tez jest dosć poteżny,ale on bardzo lubie biegac i szaleć a u nas pod miastem to naprawdę ma gdzie się wylatać :D

ja włąsnie wychoze na spacer , mieszkamy na wsi , idziemy w pola , to czasmi na ostanich noigach wraca , ale widże ,ze jej tylnia noga lekko ucieka i widzę w tym swoją winę . Nie dawaj mu tyle żreć ,ja wiem ,że to ciezkie , mnie siewydaje ,zę jak ja jestem głodna , to każdy jest głodny ,ale mam też drugiego psa , mieszańca i ten je ,zęby zjeść. Tamta zje swoje i jego . A póżniej takie efekty ... idziemy polatać :)na razie :)

Gość anielic@
no to widzę ,że zadowolone jesteście z posiadania piesków.I że ich słodkie oczeta wynagradzają wszystkie niedogodności:)

Ja tez mam labradora:)Moja rowniez uwielbia ogrod i las.W domu tylko spi:)Wiec raczej bym odradzala:) A i jeszcze jedno-zjada wszystko co tylko moze...najczesciej buty, swoje miski(chyba juz z 10 poszlo do smieci) , drzwi i wiele innych rzeczy:)

Wiem,że on za duże żre,ale no cóż :D nie potrafię się mu oprzć jak on się położy obok miski,a głowę położy na miskę i patrzy tymi swoimi ślipkami :D Mój w ogóle nie gryzł rzeczy,tylko jedne moje kapcie jak był całkiem szczeniakiem ,ale miał mnóstwo zabawek różnego rodzaju .

Na zabawki wydalam chyba fortune:)Wszystkie zezarla:D Skonczyla rok i myslalam ze sie troszke uspokoi...ale bylo na odwrot:) Najpierw buty,pozniej miski,drzwi,dywan,firanka,swoje ledzisko itd:) Ale i tak ja kocham:)Teraz ma 3 lata i troszke zmadrzala:)

Mój ma 2 lata,uwielbia swoje zabawki,za to nie znosił swojego legowiska,gdy był mały,ale nie gryzł go . Ale,gdy już urósł i kupiłam takie naprawdę duże legowisko to teraz tylko tam śpi :D

Gość pies w bloku
mam 2 lata labradora odkurzam codziennie bo sypie sie strasznie łakomczuch ale nie spasiony - suczka 27 kg niezgrabny, przewraca mi dziecko male jak nie uwaza a przewaznie nie uwaza do jedzenia biegłby po trupach w sumie to bardzo dobrze mozna odwrocic jego uwage dajac cokolwiek do przegryzienia :D:D:D:D wzielismy psa 2 miesiecznego , zalatwiac na dworze nauczyla sie w ciagu tygodnia, zjadla tylko jednego buta lubi spac biegac no i nas to taki balkonowy obserwator, nawet teraz nie jest jej zimno i lubi sie balkonowac :)