Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomilla

nie panuje nad soba

Polecane posty

Gość pomilla

dziewczyny mam problem nie z dziecmi tylko z soba...mam 2 synow po 2 latka i nie potrafie panowac nad swoimi nerwami....jak z dziecmi jedno chce piciu , drugie siusiu, wisza u nogi, placza nie mam czasu nawet ugotowac obiadu...jestem wsciekla jak tak sie przykleja i nie moge ich niczym zabawic...zaczynam krzyczec a jak nie pomaga siupne w dupe jestem klebkiem nerwow nie potrafie na spokojnie spedzic dnia z wlasnymi dziecmi ....co ze mnie za matka...kocham je ale czuje to tylko wtedy jak po mordedze pojda spac i grzecznie leza w lozeczkach...to chyba nie jest normalne????!!!!!co mam robic

Gość sprawdzałaś sobie poziom
TSH?

Gość sprawdzałaś sobie poziom
pytam poważnie czy badałaś sobie tarczycę po ciąży? sprawdź to koniecznie

Gość kostemila
nie badalam tarczycy ... wydaje mi sie poprostu ze nie daje rady z tym wychowaniem...ciagle ktos cos chce, karmienie, sprzatanie, pranie zaraz prasowanie nie ma czasu zeby usiasc wypic kawe na spokojnie nawet jak spaia musze ich pilnowac bo przebudzaja sie z placzem kilka razy jakby jakies leki mialy i w kolko ..jestem zmeczona tym zyciem......chce zeby pozly juz do szkoly

Gość ewalonkaaaaa
albo poziom żelaza spraedź czy to nie anemia

Gość mamama27
karminienie - niech same jedzą prasowanie - odpuść sobie sprzątaj - niech ci pomagają i odpuść mega porządek i u mnie sprawdza sie dużo zabawek - kupuje zestawy używane na allegro - dużo i nie drogo a mały ma dużo roboty i zajęcia