Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aplikejszyn

czy skladacie aplikacje o prace gdy nie spelniacie wszystkich wymagan?

Polecane posty

Gość aplikejszyn

chcialabym sie dwoeidziec czy skladacie swoje apliakcje o prace mimo iz nie spelaniacie wszystkich wymagan i czy kiedys dostaliscie prace mimo braku dwoasidczenia wymaganego w ogloszeniu albo chociaz zaproszenie na interview?

Gość D.BillI
ostatnio złożyłam na jedno fajne stanowisko - spełniając jedno wymaganie trochę, ale ono akurat okazało się najważniejsze i nie dostałam zaproszenia na rozmowę, ale zawsze warto - trochę złudzeń odpadło:)

Gość D.BillI
znaczy spełniałam wszystkie wymagania, tylko to najważniejsze nie

Gość aplikejszyn
dzieki D.Billl na poczatku nie wiedzialam o co ci chodzi jak przeczytalam twoj pierwszy post :-)

Gość -Mimi___
Wymagania sa czesto na wyrost, rzadko kiedy ktos spelnia wszystkie warunki. Ja dostalam prace, mimo,ze nie spelnialam podstawowego wymogu (ktory sprawdzali na interview) ale im wczesniej powiedzialam, ok, moge przyniesc rozwiazanie,ale nie programuje w tym jezyku, specjalizuje sie w czyms innym. Przeszlam interview, a pozniej bylam w szoku jakich ludzi kosili na rozmowie. Grunt to naprawde dobrze sie przygotowac do rozmowy (jedna agentka podpowiedziala mi,zeby byc przygotowanym na STAR type interview - spytaj wujka Google) i mysle,ze dzieki temu wypadlam dobrze, bo zazwyczaj mialam podejscie typu: O czym tu jeszcze gadac skoro macie moje cv...

Gość -Mimi___
tzn przeszlam interview pomyslnie :D

Gość Miłapogawędka
Moja znajoma też dostała pracę mimo, że nie miała doświadczenia w sprzedaży wymienianego w ofercie, ale generalnie dobrze dogadywała się z ludźmi. I jak poszła na interview do Eniro, to się okazało w trakcie rozmowy, że nieźle się odnajduje w obowiązkach i zdecydowali się ją przyjąć i przeprowadzić jej szkolenie ;) bo oni nie widzą problemu w inwestowanie w pracowników nowych ;) także, nie przejmuj się wymaganiami, tylko aplikuj, bo a nóż się da :) a może też tak trafisz, że się spodobasz i będą chcieli cie przeszkolić.