Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomekoootototmek

CO DOBREGO NA ZACZERWIENIENIA SZYI PO GOLENIU?sudocrem???

Polecane posty

Gość tomekoootototmek

cześć,czy macie może jakieś doświadczenia z produktami ,które zredukują zaczerwienienia szyi po goleniu zarostu? Mam raczej mocny zarost,i wrażliwą skórę golę się w jedną stronę,na twarzy zawsze idealnie,szyja po prawej stronie również a lewa zawsze jest czerwona...wygląda na podrażnioną,ale podrażnienia chyba bolą,więc są to tylko zaczerwienienia. Od razu mówie,że balsam typu nivea czy loreal mi nie pomógł. Bardziej chodzi mi o jakąś maść,np sudocrem? wiecie cos na ten temat,czy to pomoze?

Gość Edek, lat 46
ogole Ci zarost na fiutku

Gość tomekoootototmek
rozumiem,ze nie masz zadnych pasji,hobby i musisz wypisywac te bzdety ale przyszedłem tu z problemem i szukam odp

Gość ttttttttttt
o to chodzi,ze zero krostek. wrastanie,hmm raczej to niemozliwe,bo nie golę się pod wlos. Po prostu są to czerwone obszary,które różnią się od tej ładnej,zdrowej skóry. niby błahy problem,ale irytuje mnie to..

Gość maturks4
To może nie być błahy problem. Ja bym proponował jednak skonsultować się z dermatologiem. Sudocrem przeznaczony jest do ochrony skóry przed podrażnieniami PRZED a nie po, to nie wiem czy byłby skuteczny

Jeżeli to zwykłe podrażnienia i nie ma stanów wysiękowych to polecam Bioderma Sensibio Forte - krem łagodzący skórę podrażnioną