Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze mama

pozytywny test a brak ciąży na usg

Polecane posty

Gość donka a
moze mama znasz juz plec swojej dzidzi? :)

Gość moze mama
:) nie znam:) chcemy mieć niespodziankę :) lekarz co prawda mówił, że może powiedzieć na 60%...ale nie chcieliśmy :):):)

Gość skoro na
60% to pewnie dziewczynka bo przy chłopcu są mniejsze wątpliwości ale to się niedługo okaże najważniejsze żeby zdrowe było :)

Gość moze mama
skoro na 60 % to nie chcieliśmy wiedzieć i nie wiemy :) poza tym co to za różnica :D:D:D byle zdrowe

Gość Paula_GSZ
Witam dziewczyny... po części mi ulżyło a po części mam doła większego niż kanion kolorado. 9.04 miałam okres. Ostatni. dwa testy pozytywne, senność, dekoncentracja i częste wizyty w wc. 16.05. wizyta u doktorki, która stwierdziła że to 5 tc choć nie widać nic na usg. kazała przyjść 28.05. więc czekałam aż do dziś, a dziś - plamienie i lekki ból w podbrzuszu. ból taki skurczowy. poszłam do innego lekarza, który zrobił mi usg i też nic!!!!!! a okresu nie ma - plamnienia juz też nie - było rano tylko. Wróciłam wściekła i chce mi sie wyć. nie wiem jak mi starczyło siły ale kupilam w aptece jeszcze 2 testy ciążowe. Zrobiłam jeden - pozytywny. Nie wiem co o tym myśleć. Ten nowy lekarz powiedział mi o 3 opcjach 1. ciąża, 2. ciąża pozamaciczna, 3 nie ciąża. Jestem załamana, zastanawiam się czy iść tego 28.05 i wydac koleją kasę - wszystkie wizyty prywatne, bo u nas dostać się do lekarza na NFZ to cud. Totalna załamka. Zwolniłam się dziś z pracy i siedzę w domu, nie jestem w stanie na niczym sie skupić:( Trochę podbudowała mnie historia "może mamy"... ale na krótko bo moja pesymistyczna część charakteru nie pozwala mi zapomnieć o sobie...

Cześć dziewczyny;) ja czasami zaglądam, ale Was ani widu, ani słychu;) ja czekam już z niecierpliwością na poród naszego Wojtusia, ach gdyby zechciał już przyjść na świat;) a u Was co tam?? dzieciaczki już sa z Wami????

Gość mmasnjsjsj
autorko zaglądasz tu czasem?

hej! to ja moze mama...teraz już mama półrocznej córeczki :) wszystkie te moje zawirowania z usg skończyły się dobrze :) grunt, że malusia jest boska :)

Gość ania zmartwiona
Witajcie, może podtrzymacie mnie na duchu. w zeszłym roku poroniłam pierwszą ciąże, teraz wszystko wskazuje na to, że znowu zaszłam w ciąze - ostatnia miesiączka 05.02.2013 , twst ciążowy 04.03 - druga kreska blada ale jest, HCG z 05.03. - 101- czyli chyba coś sie zadziało, 07.03. wizyta u lekarza i w badaniu lekarz też coś wyczuł, dziś 11.03. byłam na usg- no i szok bo lekarka stwierdziła, że ciązy nie ma. Naczytałam sie o różnych takich przypadkach, ale jak to dotyczy konkretnie Ciebie to aż łzy napływaja do oczu - jak to nie ma przyecież wszystko na to wskazuje. zapisałam sie na kolejne USG na piątek 15.03 ale nie wiem czy to nie za wcześnie. z jedenj strony strach żeby się nie powtórzyło poronienie a z drugiej strony czasami ja już wątpie czy ta ciąża jest.... tak bardzo bym chciała

Gość Ciąże zazwyczaj widać
na usg przy becie 1000-1500. Ja zobaczyłam dopiero w 7 tygodniu.

Gość Za wcześnie poszłaś
do lekarza i na usg. To było prawie pewne , że lekarka nic nie zobaczy.

Gość Emi 28
Hej wszystkim mam pytanie 22 sierpnia mialam okres trwal 3 dni a od 1 zaczelam plamic i dzis czyli 3 wrzesnia zrobilam test ciazowy wyszedl pozytywny tylko z tym ze jedna kreska jasniejsza byla od drugiej bylam tez dzis u ginekologa i nie widzial o nic co mam o tym myslec. A piersi mam obrzmiale i widac zylki. Niemam z kim pogadac juz o tym

Gość myszata91
Hej Emi mam podobny problem wprawdzie okres mi się spóźnia dopiero 3 dzień ale miałam plamienia od dwóch tygodni i zrobiłam test tydzień temu wyszedł pozytywnie. W tygodniu powtórzyłam test i również był pozytywny. Niestety dzisiaj byłam u lekarza i stwierdził że jeszcze nic nie widać :( wysłał mnie na bhcg i miał zadzwonić z wynikami ale ciągle nie dzwoni. Może jutro będę coś więcej wiedziała. Dodam tylko ze mam kilka objawów ciążowych ale teraz już sama nie wiem.

Gość Lui33

Cześć dzwczyny pewnie tu nikogo nie ma ale mam podobna historie 23.09 ostatnia miesiączka 4 testy pozytywnie dziś usg i nic nie widać w poniedziałek idę po odbiór wyników bhcg i kolejne usg boję się ale nie nakręcam że to ciąża pozdrawiam was kochane. 

Gość gosc

latacie na usg od razu po zrobieniu testu, a nie ma takiej możliwosci, żeby bylo widać ciążę na usg w 4 tygodniu a czasem i nawet na początku 5... pęcherzyk pokazuje się dopiero przy becie powyżej 1000