Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdanski koszmarek24

Mam 24 lata i nigdy nie miałam chłopaka

Polecane posty

Gość gdanski koszmarek24

nawet zadnego za reke nie trzymalam, nie pocalowalam ...nic. Bylam na kilku randkach, dwaj wprost mi powiedzieli ze nic z tego bo nie jestem w ich typie a fotki widzieli. Kolejny zaproponowal zebysmy zostali znajomymi bo mu sie nie podobam. W szkole nie mialam powodzenia, ani milosci ani znajomych. Tylko jedna kolezanka podobna do mnie. Popychadło. Okres szkolny to koszmar. Na studiach tez nikogo nie poznalam. Wpracam po pracy do domu i ide do lozka ogladac tv albo chodze po miescie do wieczora i obserwuje szczesliwych mlodych ludzi. Zazdroszcze i wzwlaszcza urody, pewnosci siebie ,normalnego zycia etc. Jestem niska,mam tylko 160cm wzrostu, dzieci niektore z podstawowki sa duzo wyzsze, vide moja sasiadka, ma 14 lat i 175cm, wysoka ladna ,zgrabne cialo :( mam wielkie czolo,ukrywam je pod grzywka, brzydki ksztalt ust, male i niesymetryczne. Opadajace powieki - to po tacie. Wygladam fatalnie,zadne kremy i okłady nie pomagaja. Skora mi wisi jak u 60latki, oczy wygladaja smutno...doly pod oczami. Nos...bez garba,ale szeroki kartoflany ble :( wystarczy ze wyjde na chwile i juz czerwony....zupelnie jak u alkoholika. Chirurgia to moje ostatnia nadzieja..

Hej:).Może potrzebujesz jakiejś zmiany ?Zmień fryzurkę,poproś fryzjera o radę,ładnie się umaluj i ubierz-to już będzie coś :).A gdzie Ci wisi skóra?Moim zdaniem troszkę przesadzasz ;)

Żeby się podwyższyc wystarczy założyć buty na obcasie-ja mam 174 cm wzrostu i chętnie bym Ci oddała te 10 cm bo mam kompleks,że jestem za wysoka :(

Jestem za wysoki, mam za duże usta, i nie wiem jak się obsługuje kobietę, chcąc ją dotknąć nie wiedziałbym od czego zacząć.......ale zaraz! nie o mnie tu chodziło...;P

Gość gjgtpagtpmgtpg
taaaa fryzura i ciuszki hahaha typowe porady z kafeterii :D

Gość gjgtpagtpmgtpg
haha skąd tylu prawiczkow na forum chirurgia? Chcecie nosy sobie poprawiac? Czy moze policzki ? :P

A to ty jeszcze nie wierz, że wiele topików pokazuje się na stronie aktualne tematy?:-D

Gość Basieńka 38 Kraków
Idz do psychologa kochana 🌼 bo sama sobie nie dasz rady

Gość psepsetka
ja mam 25 i dopiero mam 1go chlopaka :P i na Ciebie przyjdzie czas :)

jakbym czytała o sobie. Mam 25 lat i nie miałam chłopaka. A bardzo bym chciała. Ale nie wierze że ktoś by sie mną zainteresował. Jak juz zwróce na kogos uwage to zajęty i ma już kogoś. Zresztą nie wiedziałabym jak zagadać i zwrócić na siebie uwage. Jestem bardzo nieśmiała. Jakoś hamuje sie przed facetami. Nie wiem jak sie zachować żeby zainteresowali sie mną. Zresztą nie jestem ani ładna ani jakoś rozrywkowa. Mam wrażenie że sie już to nie zmieni:(

Gość woman88
Tez nigdy z nikim nie byłam. Jesli jest tu jakis Niedoswiadczony Mezczyzna -zapraszam na woman88@o2.pl chetnie kogos takiego poznam, chocby mentalnie czy intelektualnie:) i chetnie przy tym wymienie sie pogladami:) jestem zwiazana z północnym dolnoslaskim i poludniowym lubuskim

Gość uuuuuuuuuuuujjjjj
ja tak samo jak autorka

Gość Gdańsk
Cześć jestem facetem 24 lata Mam podobny problem i doskwiera mi cholera samotność jestem nieśmiały mam poczucie humoru nie patrze na wygląd ale charakter i poszukuje takiej dziewczyny co naprawde mnie pokocha 798 374 831 numer Orange niechce mi sie tu rozpisywać napisz domnie to pogadamy

Gość ZmeczonaŻYCIEM.
Jezu jak ja zazdroszczę wam tej samotności!!!!! Ja mam 30lat (a od stresu to na 40wyglądam), meża, dwójke dzieci i cholernie dosyć tego życia! Mąż wykańcza mnie psychicznie,popadamy w coraz większe długi. Dzieciaki też dobijają :O. Każdy dzien taki sam,albo i gorszy kazdy dzień dołuje... gdybym cofnęła czas.... Nigdy nie dopuściłabym do tego żeby sobie taki dół wykopać....ludzie się zmieniają,bo życie sie zmienia. Z mężem też zakochani w sobie byliśmy i tez tacy szczesliwi za rączkę bhadzalismy i co mam z tego??