Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama zosieńki :) :) :)

Czy któraś mama ma dziecko które uwielbiało puzzle

Polecane posty

i już wyrosło z niektórych? Chętnie odkupię zestaw kilku pudełek od 30 elementów wzwyż :)

Dzięki za podniesienie tematu ale może odezwą się jakieś mamy które mają ochotę pozbyć się zalegających im w domu puzzli :)

up

Gość no ja miałam takie dziecko
niestety puzzli już nie mam:D Podniosę Ci temat. Jak nie najdziesz tu nikogo, to kup mu puzzle na 100. Będzie miał dłużej zajęcie, jednak musisz mu zrobić miejsce do układania na kilka dni (bo rozumiem, że z takimi sobie jeszcze nie radzi). Poradzi sobie i będzie miał frajdę:P. Moje dziecko dzięki takim puzzlom nabrało logicznego myślenia i nigdy nie miałam z nim problemów w szkole. Powodzenia, może jakaś mam się trafi:P

oj na 100 jeszcze za mała bo 3 lata ma, układa 30 aktualnie, ale już tak na zapas mogę zakupić jej większe i uczyć pomału

Gość jfjjsfrf
moja 3,5 latka bez trudu układa na 100 elementów szczególnie lubi kubusia puchatka z Trefla :)

Gość jfjjsfrf
Oczywiście na sto układa z moją pomocą a tak to 20 lub 30 elementów sama ułoży.

no z moją pomocą 100 też ułoży, układałyśmy razem np 250 na zasadzie, że albo ona szukała elementu który musiałam jej dokładnie opisać, albo wkładała na miejsce wskazany element, a 30 układa całkiem sama np gdy ja muszę ugotować czy posprzątać, dlatego napisałam że poszukuje od 30 wzwyż