Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrycja888

ma ktos moze.....

Polecane posty

Gość czy wystarczy???
filipka przepraszam,ze sie wcinam w twoj temat , ale moze chociaz podniose;-) Pisalas na moim ,ze twoja kumpela tez nie wiedziala kiedy mozna zaszczepic po antybiotyku . Chcialam sie wlasnie ciebie zapytac czy zaszczepila po tygodniu czy jeszcze czekala ?

Gość mamamaa27
mam t-shirta

Gość czy wystarczy???
dzieki :-)

Gość kolorowoooo
moj synek tez jest fanem tej bajki;-) ma duzo bluzeczek zabawek, wielkie tory, poduszke posciel, plecak i wiele wiele innych;-) na allegro jest duzo rzeczy z tej bajki

Gość kolorowoooo
ja mam na sprzedaz bardzo ladna koszule na krotki rekaw thomasa r.86 i do tego czarna koszulkeczke tez r,86

hmmm filipko a co bys chciala z tym Tomkiem bo ja mam chyba wszystko od majtek bo walizki wlacznie :D nei wszystko an zbycie ale sporo rzeczy chetnie bym sie pozbyla zwlaszcza tych ktore sa nowe i nieuzywane mam np. tomka z klockow megablock oryginalny nieodpakowany, rozne ciuchcie podwojne :) ze stacyjkowa mam jeszcze wiecej :D tory duplo do tomka tez mam na zbycie :)

Gość kolorowoooo
mysza a jakie masz ciuchcie i wagony? napedzane bateriami? pasują do torów track masters? jestem zainteresowana

Gość kolorowoooo
myszsza jestes?

ciuchcie mam te male metalowe to chyba jest seria take along na baterie mam z duplo ale to nie jest Tomek i tory tez sa z duplo

Gość kolorowoooo
a jakie ciuchcie na baterie, tomka juz mamy;-)

te drewniane track masters mam anie i klare i dwa wagoniki, jeden sie smieje a drugi drewniany z weglem i z tej serii tylko tyle, to jest wlasciwie nowe tylko bez pudelek bo mlody otworzyl ale one nei pasuja do tych torow co mamy take along :/ wiec poszly w kat

Gość kolorowoooo
wiesz co bo ja ogolnie jestem zainteresowana zakupem ciuchci i wagonów, anie i klare mamy tomka piotrusia tez, szukam innych;-) a ile bys chciala za te 2 wagony smiejacy i z weglem? a te inne jakie masz?

Gość kolorowoooo
nie no duplo mnie nie interesuje;-)

no jestem znow musialam odbembnic pogawedke z mezem te drewniaki nie wiem po ile sa nowe, one sa z niemeic i z tego co pamietam to kolo 10euro kazdy ale nie mam pojecia po ile Ci powiedziec, powiedzmy ze pol ceny ok 15zl za szt? one nie są w żaden sposob zuzyte itd mogę Ci zdjęcia wysłać dokładne ale jutro bo teraz to juz pokój zamknięty młody spi

Gość maomam27
oki, odezwij sie jutro na forum;-)

Gość flipka2
mnie interesuje WSZYSTKO z tej bajki . ubranka czy zabawki ... to wkoncu kto co ma? jestem zainteresowana .....