Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalaaaall

no i co teraz ;/

Polecane posty

Gość lalalaaaall

Witajcie ;] Mam 26 lat jestem w związku z facetem rok ode mnie młodszym ponad 3, mieszkamy razem z moją rodziną, zależy mi na nim chociaż nie wiem czy nadal kocham no i... zaczynam czuć coś do kolegi z pracy(jest starszy)... ma wszystko to czego nie ma mój facet... gdyby mnie nie zauważał byłoby ok ale odkąd u nas pracuje mówi jak mnie uwielbia i że żałuje że mam kogoś... szczerze, mój związek jest nudny, monotonny z tamtym byłoby inaczej... nie wiem co robić... :( rozum jedno serce drugie...

Gość mówisz że szczerze
szczerze, mój związek jest nudny, monotonny z tamtym byłoby inaczej... Szczerze? Skoro z tamtym nie byłaś w związku, nie mieszkałaś, to WCALE nie wiesz, czy z tamtym by było inaczej. Tak Ci się uroiło, bo Ci facet parę komplementów powiedział. Założę się, że dla niego to po prostu sposób na wyrwanie laski, a Ty wierzysz w każde słowo... :O:O:O

Gość lalalaaaall
też o tym myślałam... o matko mam taki bałagan w głowie, że szok... jedno jest pewne, nie zdradzę faceta, nigdy czegoś takiego nie zrobiłam, nie toleruje zdrady, mam nadzieję, że przejdzie szybko bo jest coraz gorzej :(

Gość mówisz że szczerze
ja myślę, że sama się nakręcasz. Przestań przebywać z tamtym facetem, ogranicz kontakty. A jeśli nie, to zakończ wcześniej swój związek, zanim zaczniesz się w coś pakować. Chociaż osobiście uważam, że nie warto dla paru słodkich słówek przekreślać związku.

Gość zafra
pierdolnij łbem o kaloryfer 🖐️ masz bardzo wiele, a tego nie doceniasz. Jak byłam w swoim ostatnim związku to też w pewnym momencie co chwilę użalałam się nad tym, że w związku zrobiło się nudno, ale panowałam nad sobą i się nie puszczałam chociaż wiele razy miałam możliwości bo pojawiali się obok mnie bardzo ciekawi mężczyźni. Jak stracisz faceta, przy którym czujesz się bezpieczna, a ten drugi okaże się gnojkiem, z którym związku nie zbudujesz to dopiero będzie płacz i tęsknota.