Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mala1mi

Spray do obuwia...

Polecane posty

Witam, kupiłam troszkę za małe buty i chciałam je rozciągnąć. Chciałam was się zapytać o to czy spray do rozciągania obuwia pomoże dla botków, które kupiłam. Są one skóropodobne, a w środku maja polar. Znacie jakieś inne sposoby na rozciągniecie takich butów?

Gość czyli to tworzywo sztuczne
nie zrobisz nic z tym ......... daj komuś kto ma mniejsza stope one sie nie rozbiją w zaden sposób

Jak w środku polar to trochę problem, bo nie bardzo można je moczyć. A może takie kopytko do rozciągania obuwia? Albo szewc

Gość kunta kinte2
ja kupuje zawsze z skury i do tego kupuje briston balsam do skóry moja matka to kupiła na targach w poznaniu i miała zniszczana kurtkę z skóry i facet zauważył ja i zademonstrował publiczności jak to działa a działa rewelacyjne kurtka po tym balsamie wygląda jak nowa http://www.boston-bis.com.pl/ ja mam ten balsam ale widzę na tej stronie ze oferta sie rozszerzyła BRISTON - BALSAM DO SKÓRY Jest środkiem pielęgnującym skórę. Zawiera wosk pszczeli i naturalne składniki roślinne. Produkt ten jest stosowany, przede wszystkim do pielęgnacji wyrobów skórzanych jak: kurtki, płaszcze, obuwie, torebki, meble ze skóry, równocześnie meble i wyroby drewniane, uprząż końska, wyposażenie skórzanych wnętrz samochodów i wyroby skóropodobne (skaj, derma). Maskuje uszkodzenia, zadrapania, odbarwienia i plamy. jednocześnie czyści, pielęgnuje i impregnuje. Regularne stosowanie balsamu przedłuża czas używalności przedmiotów skórzanych i skóropodobnych.