Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamany;-(

Kocham ją co mam robić

Polecane posty

Gość Załamany;-(

Witam,od wielu lat jestem zakochany w jednej kobiecie o imieniu żaneta,poznaliśmy sie już w podstawówce i tam się to wszystko zaczeło...zawsze mieliśmy dobre relacje między sobą,zakochałem sie w niej... kiedy jej wyznałem wyśmiała mnie,ja sie pogniewałem... później w gimnazjum zaczeła na mnie zwracać uwage uśmiechała się do mnie, czasem zagadała, wiec znów spróbowałem i ta sama sytuacja... Teraz się nie widujemy prawie w ogóle już, jesteśmy dorośli ale gdy czasem się spotkamy np w drodze lub busie to ona patrzy na mnie,nie wiem dlaczego? Skoro mnie nie chce:-/ja ją ignoruje,(nie wiem czy to dobrze). nawet sie do niej nie odzywam. Ale ją wciąż kocham,co mam w tej sytuacji robić???

Gość Załamany;-(
wiem ze jestem gupi i mam 56 lat ale jom kocham ,ona ma menza to niech sie rozwiedzie co myslicie

Gość Załamany;-(
Nie chce innej,boje sie że kiedy jej powiem znowu mnie wyśmieje i poniży jak zwykle. A podszywy spadać.

Kto mówi o innej?:) Odpowie albo nie.Bynajmniej będziesz wiedział na czym stoisz.

Gość Załamany;-(
wysmieje mie bo raz malem z nia sex ale dawno dawno temu i mam malego dlatego mnie wysmiala co myslicie

Gość Załamany;-(
dziekuje marika za odpowiedz ale co mam zrobic jak mnie zechce a moj maly penis?da sie go jakos powiekszyc? podszywy spadac

Gość Załamany;-(
Weźcie dajcie kurwa spokój z tymi podszywami,mam problem. Jak chcecie pisać to piszcie pod własnym pseudo...i wcale nie mam małego mam 18cm