Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sis29

Powiększony węzeł chłonny miednicy z lewej strony. POMOCY!!!

Polecane posty

Gość Sis29

Czy któraś z Was ma podobny problem.Mój się zaczął od bólu z lewej strony brzucha.Przy naciskaniu tego miejsca coś tam czułam,jakąś kulke.Lekarz zrobił usg i wyszło że mam powiększony węzeł chłonny z lewej strony w miednicy 3cm na 2 cm.Do tego wyszło że mam powiększone układy miedniczkowo kielichowe obu nerek.Badania krwi i moczu były w normie.Lekarka kazała odwiedzić ginekologa.Poszłam(prywatnie)i ten stwierdził że to nie węzeł a cysta lewego jajnika(ca125-26.5 a cytologia-2).I na tym sie skończyło.Nie dał tabletek,nic.Po kolejnych wizytach stwierdził że mam nadżerke i przerośniętą szyjkę macicy z jakimiś torbielami i że trzeba pobrać materiał do badania y stwierdzić co to za paskudztwo.Jak sie zjawiłam na ustalenie terminu zabiegu to ON do mnie że cysty już nie ma a zabieg zrobimy jak doprowadze nerki do porządku.Moja ogólna znowu na to żo oni też nie mają kasy i skierowania na usg nie da bo dopiero byłam(w kwietniu a teraz jest listopad).I tak w koło.Brzuch w tym miejscu dalej pobolewa i dalej coś tam jest,plecy też,mam upławy a podczas miesiączki jak za długo chodze to mam wrażenie jakby wszystko chciało mi wyleżć na wierzch(bolą mnie pachwiny,wargi sromowe,pośladki...).Przestaje jak usiąde i odpoczne.Do tego mam problemy ze stolcem,biegunki,zaparcia i często pęka mi odbyt a wtedy piecze i swędzi.Od dwóch dni drętwieje mi prawa dłoń.W zeszłym roku urodziłam drugie dziecko.Pierwsza ciąża bez problemowa a druga to w sumie też.Tylko w 33 tyg.potocznie mówiąc wylazły mi mięśnie ujścia pochwy i szyjki macicy na wierzch(silne przekrwienie).Poród 3 godz.A dziecko prawie 4kg i 57cm co przy mojej budowie dużo bo jestem chuda i niska.A synuś do tej pory się wyróżnia bo jest wysoki i ciężki.Więc mam co dzwigać.Nie wiem co mam robić.Boję się że to coś poważnego i nie chcę by mi się coś stało bo mam dwójkę kochanych dzieci.Co to może być?Do kogo mam iść bo od moich lekarzy nie otrzymam pomocy.Totalna znieczulica.Nie chce by było za póżno!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować