Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupianaiwnamałolata

Rozkochał mnie w sobie żonaty i wycofał się a ja cierpię

Polecane posty

Gość ktosia...
Ty jestes tępa widac po słownictwie haha albo babochłop co patykiem Cie nawet nikt nietknie hahah

Gość htrtrtrhrth
Slownictwo dobrane na twoja potrzebe zenski parobasie starych cilu. Nie jestem babsztylem a nawet gdybym byla, to wole tak niz byc szmata, ktora rozklada swoje smierdzace szkity przed starym zonatym capem a pozniej oplakuje swoj tepy umysl i zjechana dziure na kafe 🖐️

Gość Onyksa28
Po co to slownictwo? nie chcesz nie czytaj,niech sie uczy na bledach,a skoro chce pogadac to jej sprawa

Gość Onyksa28
Autorka zniknela,pewnie pobiegla na spotkanie swojego przeznaczenia:)

"ja w życiu nie spojrzałabym na niego, gdyby nie zrobił pierwszego kroku. Wychodził swoje..." A Ty mu w tym jego chodzeniu tylko dotrzymywałaś swojego kroku? :) No, ale winny musi być wskazany jednoznacznie. Szkoda, że wcześniej nie szukałaś winnego. Zwłaszcza wtedy, kiedy dowiedziałaś się, że jest żonaty.

Gość ktosia...
htrtrtrhrth nio dawaj jeszcze fajnie sie Ciebie czyta ,jak masz faceta to chętnie i tobie łosie Rogi doprawie :-)

jestem. Zadzwonił. Kurwa, sam siebie przeszedł. Powiedział, że ma małe 4 kotki i jest skazany na myślenie o mnie bo jestem taką kocią mamą i myśli o mnie ciągle. I znowu powiedział, że nie mam wobec niego żadnych zobowiązań, ale chciałby czasem zadzwonić do mnie. Powiedziałam, że ja nie chcę. Kuewa!

Gość htrtrtrhrth
Ktosia hahahahahahahaha ponizaj sie bardziej niz jestes zalosny wypierdku z pissdy swojej starej matki kurve, bedacej studnia dla wszystkich kutasow na wsi. Nawet nie wiesz kto jest twoim starym . Bidulko. Tak, doprawisz rogi hahahahahahahaha. Chyba swojej matce 🖐️

Gość Onyksa28
Zabezpiecza sobie tyły,jak mu zonka nie da to bedzie do ciebie dzwonil zeby kotka poglaskac,sory ale to paranoja

Gość prostytucji stop
Zawsze starałam sobie wmawiać, że to tylko relacja erotyczna, No, to faktycznie naiwna i słodka z ciebie panienka... :O

Gość ktosia...
i tak trzymaj jestes młoda znajdziesz faceta może o 10 latek starszy wystarczy :)

Gość Onyksa28
Mieszkacie w tym samym mieście? jak tak to przeje..... musisz go wciaz ogladac ;/

na szczęście nie. dość spora odleglosc nas dzieli

Gość ktosia...
głupianaiwnamałolata uciekam spac przytulam trzymaj sie :)

ktosia... ktosia dziękuję:)

Gość Onyksa28
Tym latwiej bedzie Ci zapomniec,kopnij w tylek i sama sobie wez na wstrzymanie bo szkoda zycia.Chyba,ze naprawde rokuje gosc na przyszłość,ale to juz twoja ocena i twoj wybor.Moim skromnym zdaniem kop w dupe i spierdu...

boooże jak bym siebie czytała i patrzała z boku ale naiwna jesteś Kobitko ,wiem że wszystkie rady czytasz ale czy jednak bierzesz je do serca ... od siebie moge tylko dodać ,trzymaj się i nie poddawaj ,pamiętaj że my babki musimy być silne ..

Gość Onyksa28
Powiem Wam dziewczyny..ja mam sasiada,ktory zostawil rodzine dla 22latki,rok byli razem a potem ona spierniczyla gdzie pieprz rosnie bo w zyciu codziennym juz nie bylo dreszczyku okazal sie zwyklym szarym chlopem,duzo starszym,gderajacym itp. On rozwalil swoja rodzina a ona swoje zycie troche napewno tez.

Przynajmniej wiedziałaś, ze facet żonaty. Ja dziś odkryłam na fejsie, że fecet, który mnie od 2 miesiecy bajeruje ma żonę i to od kilku/nastu moze lat. Jakoś o niej nic nie wspominał. :O Jestem wściekła, smutna, zraniona i jest mi przykro. Jedynie się pocieszam, że do reszty nie zdążyłam się zakochać jeszcze. Zastanawiam się czy przestać się do niego odzywać, zerwać kontakt, czy jednak powiedzieć, ze wiem, że jest żonaty.

Gość noooo!
a starszego nie bylo?? ha ha ha....

Gość Onyksa28
summer pogadaj,powiedz ze wiesz,ze cie zranil i zerwij kontakt. zostawisz sobie swoja dume

Summer, współczuję. Skąd takie buraki biorą się?

Otulona, też przez to przeszłaś? Żałuję, że nie mam męskiej psychiki - umieć nie angażować się

Kiedy on nam wakacje już planował :(, ciekawe jak to widział, może we trójkę, my i jego żona :O Ja rozumiem, ze komuś może się nie układać w małżeństwie i chce sobie zycie na nowo ułożyć. Ale on dodał na swój profil zdjęcia z żoną zrobione z tydzień temu i tacy radośni, uśmiechnięci, przytuleni. Nie pojmuję jak można być tak podłym.

Gość prostytucji stop
Zawsze starałam sobie wmawiać, że to tylko relacja erotyczna, nic więcej, no, naiwnością i dziewczęcą skromnoscią bijesz na głowę nie jedną profesjonalistkę :P

Gość noooo!
Aha , i jeszcze jedno...tacy panowie lubia isc z "corkami" do lozka....

Seks cudowny, ale teraz dno. Nie odezwe się do niego. Będę to robic z innym, starszym.

Gość Onyksa28
summer zeby Ci miało wsztstko z bólu peknąc zerwij te znajomość,on nie jest tego wart,klamal Cie i oszukiwal,to sie nie zmieni :(