Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość offerma..............

Opiekowanie się przez kobiety kotami i psami nie wynika z miłości lecz z egoizmu

Polecane posty

Musza zaspokoić jakoś swoje egoistyczne potrzeby zastępczego macierzyństwa i stąd mają te pieski i kotki. Takie pseudo dzieci. Jest to egoizm bo robią to dla siebie - muuuuuszą sie opiekować. Tak działa natura.

Gość papierowa
i co z tego? to zle?

Chciałem tylko to wszystkim unaocznić.

Gość bvcbvc
niestety musze sie z toba poczesci zgodzic .

Gość bvcbvc
ale z drugiej strony koty i psy są ok jesli masz rodzine .

Gość papierowa
nie zwracalam na to nigdy uwagi, ale mozliwe ze masz racje. chociaz jak pomysle o tym, ze mialabym miec dzieci to.. nie!

Gość mocnyyyyyyyyy
te porypany? zajmij sie swoimi sprawami, a nie tylko marudzenie na baby, popatrz na siebie złamasie, koorwa egozim że sie dziećmi i kotami zajmują, to koorwa, co nie jest egoizmem? coś co ty robisz? jeśli cos robisz...

jeszcze nie raz się ze mną zgodzicie

Gość rtcdrt
pieprzony oferma który w zyciu niczego nie osiągnął, ma zaburzenia emocjonalne, siedzi na babskim forum i wytyka im wady żeby samemu poczuć się lepiej bo ma więcej kompleksów niż kłaków na łbie.

Gość papierowa
offerma.............. kim ty jestes?

Gość terapeuta Looooosra
nie pieprzony offerma, tylko pieprzony Looooser reszta diagnozy się zgadza. :)

myślę,że tak rozumując wszystko wynika z egoizmu. Boli mnie, kiedy głoduje kot i marznie, więc aby tego bólu sie pozbyć robię mu legowisko, karmię itd. Coś w tym złego?

Gość terapeuta Looooosra
Tak jest w tym cos złego, mianowicie to, że jesteś kobietą, a robisz dobrze kotu, a nie Looooserowi, jest prawiczkiem, bez widoków na to, że kiedykolwiek jakaś panna go dotknie. ale to jego problem, nie przejmuj sie. :)

Gość kilnkier
21:51 bvcbvc niestety musze sie z toba poczesci zgodzic . co to jest: poczęść ?

3 myślę,że tak rozumując wszystko wynika z egoizmu. Boli mnie, kiedy głoduje kot i marznie, więc aby tego bólu sie pozbyć robię mu legowisko, karmię itd. Coś w tym złego?" przenosisz niezaspokojoną potrzebę na jakiś obiekt, swoją egoistyczną potrzebę oczywiście można to tłumaczyc na różne sposoby ale punkt wyjścia tkwi w biologii a nie w altruiźmie

Co wiesz o moich potrzebach? Wychowałam syna jednego, bo tak sobie wymyśliłam. Trzy fakultety, to jakby troje dzieci. A koty wzruszają mnie od zawsze więc pomagam im. Żle?

mam jeszcze inne obserwacje oczywiscie pomaganie ludziom w hospicjum moze wynikac z czegos innego ale to juz nie tak fajne koty sa lepsze

nie bede rozwijał ogólnie jestem rozczarowany kobietami

Gość terapeuta Looooosra
Po co z nim dyskutujecie? Looooser przedstawia soba idealne ludzkie zero, a co zerom pozostaje? tylko nienawiść, do tych, co mają swoją wartosć.

Twój stosunek do kobiet wcale mnie nie interesuje:) Myślałam, że masz coś do powiedzenia na temat, który sam poruszyłeś. Nie powiem, że się zawiodłam, przecież zapracowałeś tutaj na swoją opinię, myślałam jednak, że mimo wszystko można z Tobą podyskutować:) Dobrej nocy, nic więcej nie mam w tej sytuacji do powiedzenia:) czesc

Gość powiemtak
jak jesteś rozczarowany kobietami to zajmij się biednym kotem, zobaczysz jaki ludzki od razu się staniesz, koty potrzebują troski człowieka, zwłaszcza zimą.Proste. Otwórz chociaż okno w swojej piwnicy aby miały gdzie spać i już bedziesz lepszy od siebie dzisiaj

Gość dfghjkl
nawet sli mam 3 dzici i 2 koty