Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikola8555555555

Kontrola partnerów/partnerki w związkach? Jak jest u Was? :)

Polecane posty

Gość Nikola8555555555

Czesc :) Kilka lat temu byłam bardzo zazdrosna o chłopaka.. kontrola na gg, komórki ,email i innych portalach.. I faktycznie miałam powody by mu nie ufać ale to było jak mieliśmy po 18 lat ( brać to pod uwagę?? :)) A sprawdzałam go bo miał miano najprzystojniejszego chłopaka i każda dziewczyna tylko oczami wodziła za nim, ja raczej przeciętna :) Oki niby dorośliśmy a ja mu nie ufam, dobrza: przestałam sprawdzać itd. Ale mój mężczyzna nie zostawi przy mnie telefonu (nawet do łazienki..pod prysznic z nim chodzi), w życiu się przy mnie nie loguje na pocztę a o włączeniu gg przy mnie nie ma mowy, i nie korzystam z jego kompa gdy nie siedzi obok. Ostatnio dla żartów wziełam dosłownie do ręki jego telefon, nie zdązyłam klawiatury odblokować żeby zmienic tapete ( nawet mi nie przyszło do głowy nic innego) to mi wyrwał telefon z ręki z awanturą że znów świruje i bede go sprawdzać :| Myślicie że ma wiele do ukrycia czy po prostu taka jego "reakcja" na przeszłość.. i za to jak się zachowywałam ..Bo sama nie wiem z czego to wynika .. Jak jest u Was w związkach ? :)

Gość kukurukukuru
idz juz spac gowniaro bo jutro do gimbudy zaspisz

Zaufanie to podstawa.Jednak według mnie facet może mieć coś do ukrycia bo ani ja ani mój facet sobie nie sprawdzamy poczty,gg,czy komórek ale do kibla czy pod prysznic z tel.nie chodzę :O.Jak się nie ma nic do ukrycia to nie ma się pretensji o to,że ktoś wziął czyjś telefon.Jak ja siedzę w wannie a telefon mój dzwoni czy sms przyjdzie to proszę faceta żeby odebrał.On mnie tak samo.

Gość szukam żony na kafeterii
Ja tam swoją oddaję do wulkanizacji, gruntowna kontrola i zawsze mam pewność że nie puści pary w nieodpowiednim momencie. :classic_cool:

Gość Nikola8555555555
Demoralizacja dziękuje. Myślałam że to moja wina od początku i próbowałam zrekompensować wszystko ale zastanawiam się czy to nie pretekst do takiego jego zachowania.. Byłam wredna owszem ale gdyby był od pocztku fer to bym odpuściła i czuła się podle że go o coś podejrzewałam a jak widziałam słodkie maile, numery telefonów podpisane aniołek, słodziutka itd. no to popadłam w paranoje pomału :|

Gość Nikola8555555555
podnosze :)

Moja sprawa o czym piszę z kolegami i koleżankami, jak ktoś uważa sprawdzanie sms za nic do ukrycia to niech pamięta, że smsy można skasować a także kontaktować się w inny sposób :/

Gość jaroslawe-84
ma już ruchanko na boku durna babo

Gość jaroslawe-84
" Ale mój mężczyzna nie zostawi przy mnie telefonu (nawet do łazienki..pod prysznic z nim chodzi), w życiu się przy mnie nie loguje na pocztę a o włączeniu gg przy mnie nie ma mowy, i nie korzystam z jego kompa gdy nie siedzi obok. Ostatnio dla żartów wziełam dosłownie do ręki jego telefon, nie zdązyłam klawiatury odblokować żeby zmienic tapete ( nawet mi nie przyszło do głowy nic innego) to mi wyrwał telefon z ręki z awanturą że znów świruje i bede go sprawdzać " jesteś ślepa czy głucha zyebie? :O

Gość no chyba jasne że jeśli nawet
do wysrania się bierze ze sobą komórę, że roocha jakąś inną i pisze z nią smski

Musisz mieć więcej zaufania do faceta bo jak ciągle będziesz podejrzliwa to facet dostając za nic po głowie w końcu zrobi to o co go podejrzewasz.Nie rozumiem kompletnie,że Twój facet chodzi się myć z komórką.Ty jemu nie ufasz,że nie ma w telefonie jakiś smsów a on Tobie,że jak zostawi telefon czy kompa to go nie sprawdzisz. Tak jak pisałam-ja ufam i sama zapracowałam na zaufanie mojego faceta ale telefon,komputer,torebkę,notes uważam za świętość i aani ja nikomu nie grzebię ani nikt nie ma prawa mi grzebać w rzeczach.

Gość jaroslawe-84
zyeby czy wy nie kumacie że facet który nie rucha innych na boku nie bierze ze sobą komórki do kibla i nie usuwa historii w kompie :O🖐️

Gość Nikola8555555555
Jarosławe co teraz:(

Gość Nikola8555555555
oki dzieki za wypowiedzi

Gość Nikola8555555555
" A sprawdzałam go bo miał miano najprzystojniejszego chłopaka i każda dziewczyna tylko oczami wodziła za nim, ja raczej przeciętna " kurfa nie doczytałem tego, ma inne kretynko

Gość jaroslawe-84
zyebie rucha inne 🖐️

Gość jaroslawe-84
zaczernij się durna babo

Gość Nikola8555555555
będziemy teraz mieszkać w innych miastach więc zobacze co z tego wyjdzie i jak dalej bedzie to wygladalo :) dzięki wszystkim

Gość jaroslawe-84
masz downa czy jesteś upośledzona zyebie :O jeszcze nie masz hiv? :D

Gość niestety Jarek 84 ma racje
zaden facet ktory nie ma nic do ukrycia , tak sie nie zachowuje. Moj byly tak robil , facet ma po prostu ciebie tylko jak zapchajdziure a szuka w tym czasie nastepnej naiwnej. Zal mi cie.

nie kontrolujemy sie, owszem, zerkam co pisze czasami, zreszta on sam mi mowi i pokazuje, znamy swoje hasla na kompie do poczty itd, ale nie sprawdzamy siebie nawzajem bo po co skoro nie mamy niczego do ukrycia w twoim przypadku, facet ewidentnie cos ukrywa

Gość sweetdrema32
Obawiam się że jaroslawe-84 gada dobrze.