Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobił wyjątek

Kuzyn zrobił dla mnie wyjątek i mnie zatrudnił!!!

Polecane posty

Gość zrobił wyjątek

Mój kuzyn ma dużą firmę, w której potrzebował do pracy portiera. Od przyszłego miesiąca rozpoczynam pracę, każdy portier pracujący tam to albo student, rencista, emeryt. Natomiast ja będę miał płacone wszystkie składki. Nie chciałem pracowac w biurze bo nie mam głowy do papierów, nie chciałęm pracowac fizycznie bo nie mam tyle siły, więc dostałem taką pracę w której nie robie nic, jeszcze biorę sobie laptopa do roboty. Dodam że zarabiam tam 2 tysiące.

Gość polak potrafi
fajnie

Gość zrobił wyjątek
Wiem że fajnie. Cały dzień siedzę, kupię sobie jeszcze jakieś pączki, zrobię kawe i mam wygodne dla mnie zajęcie.

Gość polak potrafi
a z czego żyjesz ?

Gość ech......
Pewnie powiecie że to głupie ale ja maże o takiej pracy.... Koło 2 tyś pensji. Do tego lap i własna działalność. Pracować mogę 12h. Wyciągne spokojnie 4 - 6 tyś pln... A tak zapierdalam w korporacji za 3 tyś... i na nic czasu ani awansu nie widać... Potem po 5 latach mam spokojnie firmę. Nawet głupi kiosk I cały czas zatrudniam ciecia za minium. Ja siedzę jako portier - 2 tyś net 2- 3 tyś. I z kiosku koło 2 tyś. Czego chcieć więcej........... Niestety ciężko o luźnego portiera i jeszcze grupe trzeba

Gość polak potrafi
no wiesz, portier z przyjemnością tak od razu luźny się nie zrobi, dopiero po dłuższej pracy

Gość zrobił wyjątek
Oprócz tego mam jeszcze dwa male lokali ktore wynajmuje. Za jeden biore 750 zlotych Za drugi 1000. Nie mam powodow do narzekan, wole taka praca. W papierach jest ciezko i fizycznie tez jest ciezko.

Gość zrobił wyjątek
Wiec mam tak 2 tysiace na reke plus te pare groszy za lokale. I jakos sobie zyje.

Gość układy mafijne
No i masz rację. Grunt to tak robić, żeby się nie narobić, a zarobić.