Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość capi capi capiiiii

Woda z butelki śmierdzi dzień po otwarciu

Polecane posty

Gość capi capi capiiiii

CZy zdarzyło się Wam, że zepsuła się woda żywiec niegazowana? Mi wiele razy mimo to uparcie kupowałam żywca bo skład neutralny, ale po 1 dniu po otwarciu woda już capi, że niedobrze się robi. Mam małe dziecko, nie pijemy soków tylko wodę. Jaką wodę polecacie? Nigdy więcej śmierdziela żywca :o

Gość bleble źle
Muszynianka-ew. Muszyna. Porównajcie jej skład z tak niesłusznie zachwalanym Żywcem! Bije na głowe wszystkie wody!! Sprawdźcie- nie kłamie i nie reklamuje. Piję ja od długich laaattttt:)

Gość Ekspert_Żywiec Zdrój
Jako, że wymieniony został tutaj Żywiec Zdrój, chciałbym się odnieść do jednego z komentarzy. W jaki sposób była przechowywana woda Żywiec Zdrój, o której piszesz? Woda powinna być przechowywania w suchym i chłodnym miejscu. Złe warunki przechowywania - niewłaściwa temperatura, nasłonecznienie czy bliskość obcych zapachów, mogą niekorzystnie wpłynąć na jakość wody w butelce, a dokładnie na jej zapach. Pozdrawiam, Ekspert_Żywiec Zdrój

Gość elelkeee
nie pij z gwinta to woda nie bedzie smierdziec... a co do muszyny to sa ze 3 rozne i tylko jedna jest dobra - ktora??? polecam staropolanke 2000

Gość gość
EJ MOJA WODA WALI GÓWNEM,JAKBY KTOŚ TAM NAPIERDZIAŁ, PYTAŁAM MOJEGO CHŁOPKAKA, ALEMÓWI, ŻE NIE PIERDZIAŁ TAM,MOŻE TOJEGO GŁUPI ŻART I TERAZ ŚMIERDZI A JA NIE WIEM CZY PIĆCZY NIE PIĆ,TOJEST JEST POLARIS I ŚMIERDZI.HELP!!!!!

Gość Pancio

Nasral Ci do wody a ty jesteś tepa więc pij 🙂