Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

molla :)

dziewczyny - pytanie z INNEJ BECZKI

Polecane posty

ZADAJE TO PYTANKO NA TYM FORUM BO JESTEM SZCZESLIWĄ MAMĄ OD 3,5 MIESIACA. wczoraj byłam na wielkim targowisku i czego nie da sie nie zauwazyc wszedzie to samo i co 2-3 dziewczyna maja podobne buty http://allegro.pl/czarne-kozaki-koturna-kozuszek-39-i1928764683.html http://allegro.pl/nowe-piekne-botki-bordowe-z-futerkiem-37-koturna-i1936652656.html i tak sie zastanowić jakby nie weszła teraz moda na KOTURNĘ, nie wiem czy sama od siebie kupiłabym te buty. to moda nami steruje widzac cos u innej kobiety myślimy, fajnie wygladaja te buty, albo kurtka, moze ja tez kupię - choc po cholerę bo w szafie mamy juz 5 kurtek 3 płaszcze i 10 par kozaków. dlatego pomyslałam ze NIE bede robic tego co wszyscy i nie kupie tych botków na koturnie - bo poprostu nie chce wygladac jak inne laski, poza tym moda ta trwac bedzie jeszcze 2-3 miechy a potem wszyscy zapomna ze była. -------------- dziewczyny jakie jest wasze zdanie na temat - moze to pusty i durny temat ....;) ale co tam troche oderwania od macierzyństwa na małą chwilę nie zaszkodzi pozdrawiam wszystkie modowiczki, które NIE MOGĄ się oprzeć pokusie by nie miec modnych z aktualnego sezonu czapki, kurtki, butów czy torebki ;) - ja powiem szczerze ze nie latam juz jak kiedys jak opetana zeby miec cos co jest modne - teraz w zyciu od 3 miesiecy mam inne priorytety.

szczerze to mi się nie podobają i na zbyt praktyczne na naszą polską zimę nie wyglądają :D:D:D ja nigdy nie szłam i nie idę za modą dla mnie to głupota! każdy powinien mieć swój styl i nic nikomu do tego :)

Gość disp.
niby każdy powinien iść za swoim gustem, ale często jest tak, że potrzebuję kupić sobie buty/kurtkę, idę na targ albo do sklepu, a tam wszędzie te same modele. No więc co wtedy ?

Gość szockkkk
jejku co tak mało opd zadna z was nie chodzi w butach

a ja kupilam buty na koturnie zarowno na jesien jak i na zime, Ale to dlatego ze od 7 lat nosze buty na koturnie praktycznie sa dla mnie niezastaione uwielbiam je nosic i nawet jak nie beda modne to i tak bede je kupowac -) Jestem niska, wole sobie dodac troche cm, a szpilki nie zawsze moge ubrac np na spacer zimowy z dzieckiem w wózku :-)))

Gość ja powiem od siebie
:-) kiedys faktycznie zwracalam na to uwage , kupowalam to co bylo aktualnie modne, co miala co 2-3 dziewczyna na ulicy . Byc moze dlatego tez ,ze to wlasnie mi sie podobalo . Albo np cos mi sie spodobalo , kupilam , a potem nagle pol miasta w tym chodzilo , bo byla na to podaz . Teraz sie zmienilam i kupuje to co mi sie podoba , ale jezeli widze ,ze wiele osob w tym chodzi to mnie to zniecheca i juz tego nie kupie. wole cos oryginalniejsze , nietuzinkowego . Jezeli cos jest za bardzo modne , nie kupuje :-)

Gość ja powiem od siebie
lol isiiaaa, ales zawalila z tymi sandalami :-D Koturny z pierwszego postu o wiele lepsze :-D, sandaly sie nie umywaja , no co ty :-D

Gość ja tam lubię wyprzedzać
trendy, buty na koturnie i z kożuszkiem miałam w zeszłym roku, w tym roku donaszam jeszcze, ale kupiłam już buty na grubym obcasie i z grubym protektorem, wydaje mi się, ze na takie przyjdzie właśnie moda w następnej kolejności, czy trafiłam to się okaże :P

Gość ja powiem od siebie
mysle, ze masz racje :-) Czasami tak jest ,ze ktos wyprzedza trendy . Moja kolezanka w liceum czesto tak miala .Nosila np buty , ktorych nikt nie nosil , kazdy sie dziwil ,ze taki brzydkie , dziwne i w ogole , a za rok to byl HIT !!!! I wszyscy takie mieli i nikogo nie dziwilo jak mozna takie brzydkie nosic , bo nagle wszystkim sie podobaly :-D Opatrzenie, ot co :-D

Te z drugiego linku fajne, sama bym sobie takie kupiła gdyby nie to, że umiem chodzić tylko i wyłącznie w butach na płaskim obcasie. Ale też mnie wkurza jak coś mi się spodoba a potem okazuje się, że pół miasta w tym chodzi, dlatego rzadko sobie cokolwiek kupuję :P A pamiętacie szał na czarne kurtki pilotki? Przyznawać się, która ma? Bo ja mam :P