Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce miec ta kartaaaaa

Karta PAYBACK - czy ktoś ma? Pomocy!

Polecane posty

Mam pytanie: chcę aktywować kartę payback. Mam już ją fizycznie, tylko muszę jeszcze zarejestrować. Przeczytałam regulamin, ale dalej nie ogarniam jednej kwestii: np. idę do empiku, kupuję książkę i przed płaceniem podaję kartę payback - proste. Ale np. w orange? Opłacam fakturę za telefon i jak te punkty są naliczane? Gdzie mam podać ten numer karty payback? Tak samo interesuje mnie jak działa naliczanie punktów payback w banku i na allegro. Odezwijcie się dobre dusze i oświećcie mnie! ;)

Gość to tak mi sie wydaje
W orange też musisz ta kartę zarejestrować,punkty wskakują z automatu bo do danej karty przypisany jest twoj nr faktury ,jak na allegro nie wiem mysle,że podobnie trzeba ja tam zarejestrować. Idź do orange i zapytaj.

Gość sfhxdcfhcv
no to tak . pracuje w miejscu gdzie mam stycznosc z kartami PAYBACK i tak : mozesz to zrobic w sposob nastepujacy, jezeli masz konto internetowe na orange.pl wchodzisz w zakladke PYABACK i tam wpisujesz nr karty swojej i automatycznie naliczaja CI sie punkty za doladowanie za ktore przysluguja badz fakturki ;)

dzięki, ale i tak nie mogę się zarejestrować.;/ wchodziłam na tą stronę rejestracji z 3 różnych przeglądarek i z 2 różnych komputerów i cały czas to: http://www.payback.pl/pb/id/244/index.html cholera no;/

Gość karuzela co niedziela
nie patrz na wygląd strony . kliknij po lewej zarejestruj - tam masz tepse i orange.