Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robson.........

Wysłałem wczoraj sms na fundację TVN bo chciałem pomóc, a dzisiaj mam jakis tele

Polecane posty

Gość Robson.........

fon z quizu fortuna. Obejrzałem przedwczoraj reportaż na tvn o takiej dziewczynie co miała operację mózgu i życie jej się zawaliło.Chciałem pomóc ale przed wysłaniem sms mialem myśl, że jak wyślę sms to w tvn beda mieli mój numer telefonu i pomyślałem czy czasem ktoś go nie wykorzysta. I oczywiście dzisiaj mam telefon z zastrzeżonego numeru, jakiś kurrwa quiz fortuna. A przez 2 lata nie miałem żadnych tego typu gówien. i bądź tu kurrwa dobry w tym posranym kraju.

Gość fdgj,nhjk,,
niestety, a teraz zaczną do ciebie wydzwaniać wszystkie hospicja z calej polski

Gość manaam
I zaczną Ci wysyłać sms , za które będziesz płacił :P

Gość krokodylica
najgorsze jest to, że nie można się bronić przed takimi telefonami. Maja Twój nr=mają Cię w garści i mogą wydzwaniać ile chcą mimo, że nie wyrażasz na to zgody. Powinien być jakiś przepis chroniący abonenta. Mnie z kolei wkurza sieć Plus, a dokładniej Simplus, nienawidzę ich normalnie za te durne smsy z loteriami i wydzwanianie najczęściej w soboty, kiedy to odzywa się automat na temat jakiejś gry. Nie wiem nawet w jaki sposób odmówić tak czegoś.

ja raz wysłałam rozwiązanie krzyżówki z jednej gazety, smsy do dzisiaj dostaję, minęło już 4 miesiące :D masakra...

Gość to tak mi sie wydaje
Wysyłając cokolwiek gdziekolwiek ze swojego numeru na wlasne zyczenie go ujawniasz,więc kazdy ma prawo na niego dzwonić, odsyłac itp.Ty masz prawo nie odbierac nie odpowiadać ,tak to wygląda.

Gość ja mam tel w plusie i nigdy
do mnie nie dzwonili, ani smsów z loteriami nie dostaję...

Gość Robson.........
" to tak mi sie wydaje Wysyłając cokolwiek gdziekolwiek ze swojego numeru na wlasne zyczenie go ujawniasz,więc kazdy ma prawo na niego dzwonić, odsyłac itp.Ty masz prawo nie odbierac nie odpowiadać ,tak to wygląda." bzdura

Gość wetwetet
"Mnie z kolei wkurza sieć Plus, a dokładniej Simplus, nienawidzę ich normalnie za te durne smsy z loteriami" Możesz zadzwonić na infolinię i zażądać zaprzestania wysyłania zaproszeń do konkursów. Mają obowiązek przyjąć Twoje żądanie. Ja tak zrobiłam, od tamtej pory mam spokój.

Gość szukajaca pracyyy
gdzies czytalam, ze to mozna zablokowac, poszukaj w necie poza tym wlacz filtrowanie numerow

Gość supernumer
Ja tez mialam tel. z zastrzezonych. Zablokowalam je. Przestali dzwonic :)

Gość Robson.........
czy takie zablokowanie zastzreżonych numerow coś kosztuje?

Gość paula

mam problem wysłalam kilka smsow na fundacje i dzisiaj juz nie moge  wysłac  sms na inne fundacje i na ta sama rowniez