Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajt

Jak się zachować??

Polecane posty

Gość ajt

Jeśli chodzi o nasz związek to spotykamy się nieco ponad miesiąc. Jeśli chodzi o intensywność to widujemy się bardzo często, dużo rozmawiamy, rozumiemy się i mamy podobne poczucie humoru. JA 23 on 31 lat, pracuje jako wolny strzelec, nie ma określonych godzin pracy, czasem musi poswiecic 20 godzin w ciagu doby, pozniej ma tydzień wolny. Ale do sedna, otóż wczoraj mieliśmy spięcie. Dzień wcześniej umówiliśmy się, że się "zdzwonimy" - dla mnie to oznaczało, że się spotkamy, on natomiast zadzwonił i zaczął opowiadać, co jeszcze dziś musi zrobic. Wynikało z tego, że nie ma zamiaru się ze mną spotkać, co mocno mnie poirytowało, ponieważ jego czas jest na wage złota, natomiast to, że ja zmarnowałam wieczór bo mielismy się spotkać jest mało istotne. Mogł przecież napisać przynajmniej smsa wczesniej. Pytanie - czy zachowywać się teraz normalnie, czy go przetrzymywać, czy po prostu normalnie pogadać i zwrócić jego uwagę na to, że nie postąpił ok?

Gość baboląda
Normalnie porozmawiać. Mój facet też ma taką pracę i na początku zdarzały się podobne sytuacje, co mnie doprowadzało do szału ;)

Gość ajt
Dlaczego nie dał znać wcześniej? Wychodzi na to, że ma mnie w dupie i bedzie się ze mna widywał wtedy kiedy on ma ochotę.

Gość baboląda
No nie przesadzaj. Zdzwonimy się znaczy zdzwonimy a nie spotkamy. Powiedz mu, żeby zawsze dawał znać jak najwcześniej czy się spotykacie czy nie i tyle.

Gość ajt
w sumie racja. Nie che zacząć drmatyzować, bo mam chyba skłonnosci do wyolbrzmiania problemów. ;)

jak dla mnie zdzwonimy to znaczy zdzwonimy...telefonicznie. Chyba że wy zawsze tłumaczyliście to sobie inaczej. W każdym bądź razie może faktycznie nie miał czasu.

Gość baboląda
Ale rozumiem Cię, bo miałam identyczne sytuacje, nawet zrobiłam awanturę z tego powodu (nie polecam). Spokojna rozmowa i zrozumie :)

Gość mateuszw1990
Też się postaw w sytuacji faceta ma robotę . Trochę przewaloną też ma dużo rzeczy na głowie może nie dał rady ci napisać sms lub zadzwonić bo sądził że zdąży się wyrobić w czasie . A powinnaś wiedzieć że pracodawcy są różni wymagają bardzo dużo czasami zapominają o tym że drugi człowiek ma swoje życie .

Gość lalamalowanalala
Dla mnie zdzwonimy ( kobiety) oznacza to co zrobił Twój facet. Na jego miejscu to on się powinien wkurzyć bo niewiadomo o co Ci chodzi i wymyślasz problem

Gość ajt
żona, czytam Cie czasem i niestety intelektem nie błyszczysz. Jasne, że mam sporo zajęć, szczególnie ,że pracuje, studiuje. Po prostu nie lubię mieć rozbitego wieczoru (spotkamy się, nie spotkamy??), miałam isc na pilates, a nie poszłam przez niego.

Gość zazdrosna żonka
Bo on może ma żonę, a ty się narzucasz?

Gość ajt
nie ma, za dużo czasu spedzamy razem, palcem robiona nie jestem, byłam już w kilku związakch i nie widzę nic podejżanego.

mateuszw1990 masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem , czy widzisz to co chcesz widzieć? autorko ty tez naucz sie rozumiec proste slowa."zdzwonimy się" oznacza nie mniej ni wiecej "zdzwonimy sie."