Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemZLA!!!!!!!!!!!

TO MOJ BYLY CZY JESZCZE NIE?

Polecane posty

Gość jestemZLA!!!!!!!!!!!

A wiec mam problem z chlopakiem. 'S' caly czas sie drze krzyczy wieczne pretensje ma do mnie. fakt jest taki ze jakis czas temu zrobilam cos zlego. ale wtedy powiedzialam mu ze najlepiej bedzie jak sie rozstaniemy. ale on ze nie. ze mnie kocha I chce byc ze mna. tylko ze te jego pretensje o blachostki mnie wykoncza. 2 Dni temu postanowilam to zakonczyc. kocham go ale nic z tego nie bedzie. za duzo sie wydarzylo. chce podkreslic ze mam 20 lat a on jest starszy o 2 lata. bylismy razem ponad 4 lata. ale nie moge przestac o nim myslec. ostatni es jaki do mnie napisal to ze jestem najgorszym co go w zyciu spotkalo. I postanowilam wyjechac. prom do norwegii mam jutro o 16. I wiem ze to bedzie definitywny koniec... czy dobrze robie? czy powinnam jednak zostac I walczyc. bo to ze go kocham to wiem napewno...

Gość virtucon
wiem ze masz dosc a jego olej nic z tego nie bedzie mloda jestes pznasz kogos za chwile

to nie jest prawdziwa miłośc,bo prawdziwa miłośc przetrwa wszystko.. skoro tak ci powiedział to daruj go sobie.. czas leczy rany i znajdziesz sobie kogoś innego.