Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Internecik

Internet mobilny

Polecane posty

Gość Internecik

Chcę kupić w najbliższym czasie. Możecie mi coś polecić? Żeby nie było problemu z zasięgiem, żeby był tani i nie sprawiał kłopotów. Niestety ja się w ogóle na tym nie znam ;/

Gość gedoline
stanowczo odradzam blue connect z ery czy tam t-mobile. podpisalam umowe a dziala chyba tylko w centrum warszawy za to kiedys uzywalam play 2g i smigal nawet w malym miescie

Gość Internecik
O, dzięki :) Już coś wiem. Chcę jeszcze zorientować się w cenach i umowach, proszę o pomoc:)

Na obrzeżach Bydgoszczy testowałem Plusa, blueconnect i Play. Plus - porażka, prędkość mizerna i rozłącza połączenia notorycznie. Blueconnect - stabilne połączenia i był najszybszy (3 Mbit). Play - stabilne połączenia, stała prędkość 2 Mbit i ma najlepszą ofertę cenową 🖐️

Gość Internecik
A można gdzieś wziąć na próbę np na tydzień? Nie chcę kupować kota w worku, tym bardziej, że chyba wszędzie obowiązuje mnie umowa, tak?

Wszędzie można wziąć na próbę, Plus - na tydzień, Play - na tydzień, ERA - na 3 dni, a Orange na 2 tyg. ale parę złotych to kosztuje (25-50)

Gość a co mi tam!
ja miałam play 2 gb, brałam rok temu, wtedy najbardziej się opłacał, jak jest teraz nie wiem. Nie miałam żadnych problemów z zasięgiem, ładnie śmigał

Gość Oczywiście że
Używałem iplusa - tragedia,problemy z zasięgiem.Wymga większego sygnału niż telefon.Wymieniłem na Orange-hula jak trzeba w każdym miejscu,Masz czas na testowanie.Kosztuje 49zł/miesiąc w tym ruter za free.Gorąco polecam.Mieszkam w środku lasów gdzie sygnał sieci telefonów komórkowych często zanika natomiast internet z Orange nigdy nie zawodzi.Używam go od 1,5 roku.

Gość internett
mialem iplusa tragedia totalna i drogo teraz korzystam z playmobile zwykly prepaid zadnej umowy doladowuje kiedy chce doladowanie za 30 zlotych starcza mi na miesiac za 50 na dwa miesiace predkosc zadowalajaca polecam jako modemu używać komórki ponieważ modemy które dostajemy od operatorów sa tragiczne..